Home » De Tanis Triathlon De Langstraat

De Tanis Triathlon De Langstraat

De Tanis Triathlon De Langstraat

Op zondag 7 juni 2020 kan je deelnemen aan De Tanis Triathlon De Langstraat in Waalwijk. Dit is één van de vijf triathlons die op 7 juni 2020 plaatsvinden. Voor de Tanis Triathlon De Langstraat zal dit de tweede editie zijn na een zeer geslaagde eerste editie.

Afstanden

Er worden vier verschillende afstanden georganiseerd waar triatleten aan mee kunnen doen. Sommige afstanden zijn speciaal voor de jeugd. Tijdens het zwemmen zijn er ronden van 500 meter. Bij het fietsonderdeel zijn er ronden van 10 km  en met het hardlopen zijn er ronden van 2,5 km.

  • 1/32: 150 m zwemmen – 7 km fietsen – 2 km hardlopen (geboortedatum 2011-2014)
  • 1/16: 200 m zwemmen – 10 km fietsen – 2 km hardlopen (Trio’s groep 1 t/m 8 en geboortedatum 2005-2010)
  • 1/8: 500 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km hardlopen (2005 en ouder en trio’s en duo’s)
  • 1/4: 1000 m zwemmen – 40 km fietsen – 10 km hardlopen (2001 en ouder en trio’s en duo’s)

Informatie over De Tanis Triathlon De Langstraat

In 2020 vindt de tweede editie plaats van De Tanis Triathlon De Langstraat in Waalwijk. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Triathlon en Loop vereniging “De Langstraat” en Maresia triathlon-team Waalwijk. Onder andere de lange rechte wegen waar je over fietst maken dit een snel parcours. Het parcours is ook zeer aantrekkelijk voor de supporters die mee zijn gekomen. Deze triathlon is bedoeld voor alle sporters. Van absolute beginners tot wedstrijdatleten en van jong tot oud. Voor starters worden er ook opstart clinics georganiseerd. Eén Start2Tri jeugd en één Start2Tri.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.tvwaalwijk.nl/Triathlon.htm”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

Alle onderdelen vinden plaats rondom de clublocatie van Triathlon en Loop Vereniging “De Langstraat” aan de Drunenseweg 23 in Waalwijk. Hier zijn ook douches en toiletten aanwezig. Parkeren kan bij scholengemeenschap de Overlaat, het Olympia zwembad en het Lido aan de Vijverlaan. Tijdens de wedstrijd wordt er gezwommen in het natuurwater van het Lido. Je fietst over lange wegen door de landerijen van de gemeente Waalwijk en de gemeente Heusden. Het looponderdeel is om de plas waar ook het zwemmen heeft plaatsgevonden.

review-hoka-one-one-clifton-7 hoka-one-one-clifton-7-uitvoeringen

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *