Home » De tijd van ons leven: TV serie aanrader

De tijd van ons leven: TV serie aanrader

De tijd van ons leven TV serie aanrader

Afgelopen donderdag – 2 september 2021 – was de eerste aflevering van de driedelige serie “De tijd van ons leven” op Eén, een televisienet van VRT. Ook al gaat deze serie niet over triathlon, het is toch een aanrader om te kijken, vooral door de humor en de prachtige beelden. In deze serie krijg je een antwoord op de vraag wat je als recreatieve sporter kan bereiken als je er alles voor doet én laat.

Over “De tijd van ons leven”

In deze driedelige docuserie zie je hoe Elodie Ouédraogo (een ex-topatlete met een olympische gouden medaille) en Otto-Jan Ham (een fervente recreatieve fietser) zich in 6 maanden tijd proberen voor te bereiden op het WK tijdrijden. Hun doel? Niet als laatste eindigen! In de eerste aflevering zie je de resultaten van de eerste twee inspanningstesten, de parcoursverkenning van het parcours van het WK tijdrijden en het voedingsschema dat ze krijgen van de sportdiëtiste. Ook krijg je een kijkje in hoe deze twee atleten een balans vinden in de combinatie tussen werk, het gezin en de trainingen.

De tijd van ons leven kijken en terugkijken

Donderdagavond 2, 9 en 16 oktober kan je “De tijd van ons leven” kijken op de Belgische zender Eén. Je kan de afleveringen ook terugkijken. Wanneer je in België woont kan dat via de website vrt.be. In Nederland kan je het programma (in ieder geval) terugkijken via Ziggo. Misschien kan je het programma ook terugkijken wanneer je aangesloten bent bij een andere provider.

banner
nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *