Elite Justo: Interactieve fietstrainer, mening en aanbiedingen

Elite Justo
€878,90
6 nieuw vanaf €878,90
1 tweedehands vanaf €855,38
Prijs gecheckt op 17 februari 2024 03:28
Amazon.nl
€949,00
Betersport.nl

De Elite Justo is een topklasse fietstrainer, zeer geschikt voor intensieve trainingen. Triatleten kunnen erg goed aan de slag met deze fietstrainer. Het gaat hier om een interactieve fietstrainer, waardoor een rit nooit saai is. Koppel de trainer eenvoudig aan een televisie, tablet, telefoon of pc met daarop een programma zoals ZWIFT of Bkool en fiets een virtuele route. De Elite Justo past automatisch de weerstand aan. Daal je af? Dan zal dit veel makkelijker zijn dan als je een helling op fietst met een stijgingspercentage van 10%. Verder is het apparaat voorzien van een zwaar vliegwiel. Hierdoor voelt het een stuk echter aan. Het voordeel is dat je de Elite Justo fietstrainer in één deel krijgt geleverd. Je hoeft alleen nog maar de juiste cassette te bestellen voor jouw fiets en kan gaan fietsen !

Elite Justo kopen: aanbiedingen en prijzen vergelijken

Ben je er uit? Wil je gewoon één van de beste fietstrainers onder de 1000 euro? Dan is de Elite Justo een perfecte keuze. Hieronder zie je de beste prijzen en aanbiedingen van dit moment:

€878,90
6 nieuw vanaf €878,90
1 tweedehands vanaf €855,38
Prijs gecheckt op 17 februari 2024 03:28
Amazon.nl

Hoogtepunten van de fietstrainer:

De Elite Justo is een stille fietstrainer van hoge kwaliteit

➕ Hoog stijgingspercentage (24%) instelbaar

➕ Zwaar vliegwiel van 6.2kg

➕ pedaalslag analyse mogelijk (!!)

➕ ANT+ en Bluetooth, dus geschikt voor ZWIFT, Kinomap, Bkool e.d.

In een video bekijken

Sommige andere fietstrainers zijn lastig in elkaar te zetten. Dat is bij de Elite Justo zeker niet het geval. Het in elkaar zetten is kinderlijk eenvoudig. Let er wel op dat je zelf nog een cassette bij moet kopen die bij jouw fiets past. Hoe dit werkt? Dat lees je hier goed.

Vijf redenen om de Elite Justo te kopen

Ben je nog niet overtuigd? Dan lees je hieronder vijf redenen waarom de Elite Justo een goede trainer voor jou zou kunnen zijn.

  1. Hellingspercentage tot 24% instelbaar: Een stijgingspercentage van 24 is voor de ervaren fietsen al bijzonder pittig. De steilste straat ter wereld (Baldwin Street in Nieuw Zeeland) heeft een stijgingspercentage van 35%. Dit is eigenlijk niet met de fiets te doen.
  2. Analyse van de pedaalslag: Je krijgt tijdens en na het fietsen een analyse van de pedaalslag op basis van het Elite Justo 24-puntensysteem. Je kan de pedaalslag daarna verbeteren voor een betere score. Hier heb je buiten ook veel aan.
  3. Virtueel fietsen: Je sluit de Elite Justo eenvoudig aan op virtuele fietsprogramma’s zoals ZWIFT, Kinomap, Bkool en andere virtuele races.
  4. Stevig model: Dankzij het totaalgewicht en zwaar vliegwiel voelt het fietsen erg vertrouwd aan
  5. Getest en goedgekeurd door onze redactie.

Onze mening over de Elite justo

De Elite Justo is een van de betere fietstrainers van dit moment. Je kan het zien als een van de grootste Tacx concurrenten. Dit model van Elite heeft eigenlijk alles wat je als triatleet, wielrenner of sporter zoekt in een fietstrainer. Het is interactief te maken i.c.m. programma’s zoals ZWIFT en Bkool. De weerstand is instelbaar tot 24% en je kan er veel kracht op zetten. Een fijn apparaat, dat bijna gebruiksklaar wordt geleverd. Alleen even de cassette erop monteren en je bent klaar. Een topfietstrainer in het hogere prijssegment binnen de categorie interactief. 5 sterren.  

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.