📚Aanbieding: Boek Triathlon Trainingsprogramma - Slechts €7,29 Paperback versie -> Bekijk de deal 📚

ETU Innovation Award 2020

ETU Innovation Award

Vorig jaar lanceerde de ETU in april de ETU Innovation Award. De triathlonsport staat al jaren bekend om de vele innovaties binnen de losse sporten zwemmen, fietsen en lopen. Meestal is de triathlonsport en zijn de triatleten de voorlopers en volgen de afzonderlijke sporten en sporters later. Natuurlijk wordt er ook steeds gekeken hoe de wissels sneller en sneller kunnen, al dan niet met behulp van bepaald materiaal. Nu is de ETU op zoek naar nieuwe innovatieve ideeën waarbij er “outside the box” gedacht wordt.

Eerste ETU Innovation Award in 2020

Er zijn verschillende regels om mee te kunnen doen aan de ETU Innovation Awards. Zo moest je om mee te kunnen doen tussen de 18 en 30 jaar oud zijn en lid zijn van één van de ETU member organisaties. Het idee mocht een innovatie zijn op verschillende gebieden, als het maar gericht was op de triathlonsport. Denk bijvoorbeeld aan een product maar ook een service of een evenement. Verder mocht het idee niet eerder ergens “meegedaan” hebben in een wedstrijd en mocht het idee niet meer dan drie jaar oud zijn. Het beste idee wordt in 2020 bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse ETU Gala Dinner. De inschrijving sloot op 1 december 2019.

Wanneer en waar vindt het ETU Gala Dinner plaats?

In 2020 vindt het ETU Gala Dinner plaats in Minsk. Op zaterdag 15 februari 2020 vindt ’s avonds het ETU Gala Dinner plaats. Tijdens dit Gala zullen ook de prijzen uitgereikt worden voor de ETU Innovation Award.

Deelnemers ETU Innovation Award

Over de deelnemers aan de ETU Innovation Award is nog niet veel bekend gemaakt. Op YouTube hebben wij toevallig de onderstaande video gevonden, een aanmelding in videovorm. Wij zijn benieuwd of we deze jongens terug gaan zien tijdens de finale-avond.

Decathlon

Ook interessant
sportieve doelen stellen
Sportieve doelen stellen: een triatlon