Aanbieding: Garmin Forerunner 735XT bij Bol.com - #1 in beste prijs/kwaliteit

Flevonice Wintertriathlon 2020

Flevonice triathlon winter

Op zaterdag 8 februari 2020 vindt de Flevonice Wintertriathlon voor de derde keer plaats! Dit evenement wordt gehouden in samenwerking met de Nederlandse Hartstichting. In deze triathlon wordt het zwemonderdeel vervangen door het schaatsonderdeel. De andere onderdelen zijn ATB en Trailrunning.

Afstanden

Voor de Flevonice Wintertriathlon kan je kiezen uit verschillende afstanden. Je kan aan alle drie de afstanden deelnemen in estafettevorm, de estafette bestaat uit minimaal 2 deelnemers. Jongeren tot 18 jaar kunnen deelnemen aan de midden afstand of aan de sprint afstand. Het is ook mogelijk om vanuit een bedrijf mee te doen aan deze wedstrijd. Je kan dan mee doen met een eigen team van 2 à 3 personen. Ook als school kan je mee doen aan dit evenement.

  • Lang: 25 km schaatsen – 15 km ATB – 7,5 km trailrun
  • Midden: 12,5 km schaatsen – 10 km ATB – 5 km trailrun
  • Sprint: 5 km schaatsen – 5 km ATB – 2,5 km trailrun

Informatie Flevonice Wintertriathlon

De Flevonice Wintertriathlon is een triathlon waarin je schaatst, fietst op de ATB en een trailrunning parcours aflegt. Het schaatsonderdeel vindt plaats op een kunstschaatsbaan in de buitenlucht. De andere onderdelen vinden plaats op een deels onverhard obstakelparcours. Het ATB parcours bestaat uit rondes van 5 km over grasland, hellingen en met een technische slalom. Het trailrun parcours bestaat uit rondes van 2,5 km.
Op zaterdagochtend 25 januari 2020 kan je deelnemen aan een clinic op hetzelfde terrein door toptrainer Martin Veenhuizen. Voor deze clinic betaal je 5 euro per persoon en de entree voor de ijsbaan en eventueel de huur van een fiets.

Bekijk alle informatie op de website

Locatie

De Flevonice Wintertriathlon vindt plaats bij Flevonice. Flevonice is een buitenschaatsbaan in Biddinghuizen in de provincie Flevoland. Op deze locatie vind je ook een obstacle parcours, een kartbaan en Moon Trees, een real life game. De organisatie van dit evenement ligt in de handen van MV Moves, dé sportboerderij voor Drenthe en Groningen. Deze sportboerderij vind je in Tynaarlo, een gemeente in het noorden van de provincie Drenthe.

VOOR JOU GESELECTEERD:
De Tanis Triathlon De Langstraat

Ook interessant
Radisson Blu hotels voor de triatleet