Home » GO Triathlon Brouwersdam 2020

GO Triathlon Brouwersdam 2020

wedstrijdzenuwen

GO Triathlon Brouwersdam

Plaats: Brouwersdam, Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland/Zeeland)
Datum: 16 mei 2020
Website: https://www.triathlongo.nl/index.php/brouwersdam2019

Afstanden GO Triathlon Brouwersdam

  • 1000 m – 40 km – 10 km
  • 1000 m – 80 km – 10 km

Informatie GO Triathlon Brouwersdam

GO Triathlon organiseert naast de populaire GO Triathlon Brouwersdam ook de GO Triathlon Herkingen. Tijdens de triathlon in Brouwersdam kan je deelnemen aan de Brouwersdam90, een unieke afstand in de triathlonwereld. Je zwemt 1000 m, je fietst 79 km en je loopt 10 km. Tijdens deze afstand fiets en loop je 2 rondes. Je kan je bij deze afstand inschrijven voor de wedstrijdserie of voor de recreatieve serie. Bij de wedstrijdserie is er in totaal 2000 euro prijzengeld voor heren en dames. De wedstrijdserie blijft 1 serie. De recreatieve serie kan worden uitgebreid met een extra serie, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Op de avond voor de triathlon is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de pastaparty en om alvast je startnummer op te halen. Overnachten bij de triathlonlocatie in de buurt? Dat kan in de beachlodges van Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam of in cottages of campingplaatsen bij Center Parcs Port Zelande.

Op Triathlon365 vind je een volledig overzicht van de verschillende triathlonwedstrijden in Nederland.

Foto/Video

 

Dagboek Sporttas

Plaats

Tijdens de triathlon zwem je in het Grevelingenmeer. Je fietst door duingebieden rondom de Brouwersdam en je loopt over het deltawerk.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *