Grensrunners zwemloop

wedstrijd

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Wil jij deelnemen aan een zwemloop? Bijvoorbeeld om de combinatie van zwemmen en hardlopen te proberen of als trainingswedstrijd als voorbereiding op een triathlon? Dan is de Grensrunners zwemloop een gave wedstrijd om aan deel te nemen. Vanaf 10 jaar kan je deelnemen aan deze wedstrijd. Vanaf 14 jaar is het ook mogelijk om als koppel deel te nemen aan de korte of lange afstand. Zo kan één iemand het zwemonderdeel voor zijn rekening nemen en één iemand het looponderdeel.

Bekijk alle wedstrijden in de Triathlon Kalender Nederland.

Datum en tijden

Op zondag 18 juli 2021 vindt de 4e zwemloop plaats van lopers groep De Grensrunners in de Gemeente Beesel. Om 10 uur start de jeugd van 10 t/m 13 jaar. Om 11 uur start de lange afstand voor iedereen vanaf 14 jaar en om 12:30 start de korte afstand voor iedereen vanaf 14 jaar.

Afstanden

Bij de Grensrunners zwemloop staan er vier verschillende afstanden op het programma. Eén afstand is speciaal voor de jeugd van 10 en 11 jaar en één afstand voor de jeugd van 12 en 13 jaar. Dan heb je een lange en een korte afstand voor iedereen vanaf 14 jaar. Deze lange en korte afstand kan je individueel of als koppel afleggen.

Jeugd 10 en 11 jaar

Jeugd 12 en 13 jaar

Lang: Vanaf 14 jaar

Kort: Vanaf 14 jaar

100 m

200 m

1000 m

500 m

1 km

2 km

10 km

5 km

Informatie Grensrunners zwemloop

Voor de wedstrijd zijn er verschillende categorieën zodat iedereen vanaf 10 jaar mee kan doen. De voorinschrijving is tot 11 juli. Daarna kan je je inschrijven tot 15 minuten voor de aanvang van de wedstrijd. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier op de grensrunners website.

Locatie Grensrunners zwemloop

De Grensrunners zwemloop vindt in 2021 plaats in BillyBird Park “Drakenrijk”. Dit park vind je in Reuver in de Gemeente Beesel. Je zwemt in het strandbad (open water) en loopt om Drakenrijk.

Optrimize

Categorie: Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: