Home » GUV Triathlon 2020

GUV Triathlon 2020

GUV triathlon

In Aalten wordt op 7 juni 2020 de GUV Triathlon georganiseerd. Deze wedstrijd heeft in 2019 ook de Rabobank clubkascampagne ‘Hart voor de Achterhoek’ gewonnen! Hiermee hebben zij een bedrag opgehaald wat ze kunnen gebruiken voor de triathlon en de vrijwilligers. Op 4 januari 2020 opent de inschrijving voor deze triathlon. De wedstrijdinformatie in deze blog is onder voorbehoud van wijzigingen.

Afstanden GUV Triathlon

Tijdens de GUV Triathlon in Aalten kan je deelnemen aan twee verschillende triathlon-afstanden. Het is ook mogelijk om deze afstanden in trio’s af te leggen. Er kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen aan de verschillende triathlonafstanden. Ook wordt er op dezelfde dag een jeugdzwemloop georganiseerd.

  • Achtste triathlon: 0,5 km zwemmen – 20 km fietsen (2 rondes) – 5 km hardlopen (2 rondes)
  • Kwart triathlon: 1 km zwemmen – 40 km fietsen (4 rondes) – 10 km hardlopen (4 rondes)
  • Jeugd Zwemloop: 0,2 km zwemmen en 2.5 km hardlopen

Informatie GUV Triathlon

De prachtige en professionele aftermovie die je hieronder kunt bekijken is gemaakt door Joppe Roos, JR Productions. De video geeft een mooi sfeerbeeld van de GUV Triathlon in Aalten. Tijdens de wedstrijd zijn er in 2019 ook ontzettend mooie beelden gemaakt door verschillende fotografen. Een ideaal evenement om mooie sportbeelden van jezelf te krijgen! 😉 Na de wedstrijd is er gelegenheid om te douchen bij Brasserie ’t Grachthuys, deze brasserie ligt 300 m van de Slingeplas.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.triathlonaalten.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

review-hoka-one-one-clifton-7 hoka-one-one-clifton-7-uitvoeringen

Locatie

De GUV Triathlon vindt plaats in Aalten, provincie Gelderland. Het zwemonderdeel wordt gehouden in de Slingeplas. De Slingeplas is nog onder het beheer van Leisure Lands. Je betaalt 5 euro voor een dagkaart om te parkeren. Leisure Lands is wel bezig met de verkoop van de Slingeplas dus dit kan veranderen. Het fietsparcours bestaat uit rondes van 10 km. Dit parcours kent enkele scherpe bochten. Het is dus handig om vooraf het fietsparcours te bekijken om goed voorbereid te zijn. Bij de start en finish vind je verzorging water, fruit en winegums. Langs het loopparcours vind je nog een extra waterpost.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *