Home » Hele triathlon in Nederland 2021

Hele triathlon in Nederland 2021

Hele triathlon in Nederland 2021

Hoe pak jij het aan deze winter? Ben jij al doelen aan het stellen voor het volgende wedstrijdseizoen? Of vind je het nog lastig door de onzekerheid van de corona-maatregelen waar we volgend jaar mee te maken hebben? Mocht je toch doelen willen stellen om deze winter naartoe te werken, dan vind je hier een aantal triathlonwedstrijden voor wanneer je mee wil doen aan een hele triathlon in Nederland in 2021.

Frysman

Datum: Zaterdag 3 juli 2021

Vorig jaar opende de inschrijving voor de Frysman op pakjesavond, 5 december. De deelnemers die zich toen hebben kunnen inschrijven, zijn automatisch van de partij in 2021. Wanneer deelnemers toch besluiten niet mee te doen kunnen ze een restitutie van 80% terug krijgen. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws omtrent de Frysman? Updates worden geplaatst op de website en op de Facebookpagina van de Frysman. De route van de Frysman kan je exporteren naar een GPX-bestand.

Gelreman

Datum: zaterdag 28 augustus 2021

De 2e editie van de Gelreman vindt volgend jaar in augustus plaats. Ook voor de Gelreman geldt dat de deelnemers die in 2020 mee wilden doen nu in 2021 mee kunnen doen. De organisatie kreeg veel vragen over de editie van 2021. Voor iedereen die wil gaan trainen voor de full distance wedstrijd in 2021 hebben zij de inschrijving nu al geopend! Ook op de website van de Gelreman vind je het laatste nieuws alsook op de Facebookpagina. Op de Gelreman website vind je ook GPX-bestanden van de routes.

Grunnman

Datum: Nog onbekend

In 2020 zou de Grunnman weer plaatsvinden. Deze wedstrijd wordt slechts eens in de paar jaar georganiseerd. Het is een bijzondere afstand, namelijk 3,8 km zwemmen – 180 km fietsen en 15 km hardlopen. Misschien verschijnt deze wedstrijd in 2021 weer op de triathlonkalender. Wij houden in de gaten wanneer de datum en de overige details bekend worden gemaakt.

Challenge Almere-Amsterdam

Datum: Zaterdag 11 september 2021

Volgend jaar zullen de ITU Multisport World Championships gehouden worden van 3 tot en met 12 september 2021. De long distance afstand zal plaatsvinden op zaterdag 11 september. Op deze dag zal ook de aquabike plaatsvinden. De startbewijzen voor de hele afstand voor individuele deelnemers zijn al uitverkocht. Er zijn alleen nog startbewijzen verkrijgbaar voor de open long distance relay.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *