Aanbieding: Sanbo Massage Gun: Bekijk de deal

Hele triathlon in Nederland

In Nederland is het op verschillende plaatsen mogelijk om deel te nemen aan een hele triathlon. De meest bekende hele triathlon in Nederland is de Challenge Almere-Amsterdam. De Challenge Almere-Amsterdam is in 2019 het toneel van het Europees en het Nederlands Kampioenschap long distance. Mocht je meer houden van de kleinschaligere wedstrijden? Dan kan je ook kiezen voor één van de andere wedstrijden.Wij zullen deze blog ieder jaar bijwerken mocht dat nodig zijn. De afgelopen jaren zijn er wedstrijden over de lange afstand bij gekomen en ook weer verdwenen. In deze blog houden wij jou op de hoogte van de wedstrijden over de hele afstand die dat jaar plaatsvinden. Wegens het coronavirus zijn vrijwel alle wedstrijden afgelast.

De Challenge Almere-Amsterdam

De Challenge Almere-Amsterdam is op 14 september 2019 het toneel van het Europees en het Nederlands kampioenschap Long Distance. Het is een grootschalige triathlon waar ook veel triathleten uit het buitenland op af komen. Zoek je naar een snel parcours waar veel records verbroken worden? Dan is de Challenge Almere-Amsterdam echt iets voor jou! Op 14 september 2019 kan je ook meedoen aan de halve triathlon.

De Frysman

Een kleinschalige triathlon over de lange afstand die plaatsvind in Friesland, dat is de Frysman. De eerste officiële editie van deze wedstrijd vond plaats op 5 juli 2015. De wedstrijd staat bekend om de gezellige en knusse sfeer. Voor de Frysman zijn er 200 startplaatsen beschikbaar.

Gelreman

Een nieuwe hele triathlon in Nederland die in 2019 voor het eerst zal plaatsvinden is de Gelreman. Een wedstrijd die plaats zal vinden in de omgeving tussen Arnhem en Nijmegen. Deze triathlon zal plaatsvinden op 24 augustus 2019. Een bekende ambassadeur van de triathlon is professioneel triathleet Evert Scheltinga. Bij hem kan je ook terecht voor coaching. Wanneer je je inschrijft voor deze wedstrijd krijg je korting op deze coaching. Ook voor deze triathlon zijn er 200 startplekken beschikbaar.

Ook interessant
Tweedehands triathlonspullen kopen en verkopen
Tweedehands triathlonspullen kopen en verkopen