InstalVista Triathlon van Breukelen 2020

InstalVista Triathlon Breukelen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

De InstalVista triathlon in Breukelen is traditiegetrouw een van de eerste wedstrijden van het Nederlandse triathlon-seizoen. De organisatie ziet het dan ook als een prachtige gelegenheid voor triatleten om voor te bereiden op de wedstrijden die later in het seizoen volgen. De wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag 2 mei 2020 in Breukelen en wordt georganiseerd door de Triathlon Vereniging Breukelen.

Afstanden en informatie 2020

Op zaterdag 2 mei 2020 wordt er één afstand georganiseerd; de kwart triathlon met de volgende afstanden:

  • Zwemmen: 1 kilometer
  • Fietsen: 40 kilometer
  • Lopen: 10 kilometer

Het zwemonderdeel wordt gedaan in het overdekte zwembad van ’t Kikkerfort in Breukelen. De start en einde van het fietsonderdeel liggen naast dit sportcomplex. Deelnemers aan de triathlon van Breukelen kunnen gebruik maken van de douches in het sportcomplex. Inschrijving verloopt via NTBinschrijvingen.nl Meer informatie van de organisatie lees je op de website.

Sfeerbeelden Triathlon Breukelen

In de onderstaande YouTubevideo uit 2017 zie je enkele prachtige sfeerbeelden.

De organisatie

De organisatie van deze triathlon vroeg in het seizoen ligt in handen van Triathlonvereniging Breukelen (TVB). Deze vereniging heeft als doel om op een gezellige manier met sport bezig te zijn, waarbij presteren mag, maar zeker niet moet. De nadruk ligt op recreatieve beoefening van sport. Je kan je ook dus aansluiten als je alleen één van de triathlonsporten wilt beoefenen.

Locatie

De wedstrijd start in het zwembad van sportcomplex ‘t Kikkerfort in Breukelen.

Optrimize

Categorie: Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: