Wiggle Black Friday aanbiedingen voor triatleten

Black Friday

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Maar liefst vier weken lang vind je op Wiggle verschillende Black Friday aanbiedingen voor triatleten, hardlopers, fietsers, zwemmers en andere atleten. In deze blog hebben wij enkele Wiggle Black Friday aanbiedingen voor jou op een rijtje gezet. Wil je zelf in de webwinkel van Wiggle rondstruinen om de mooiste acties te vinden? Klik dan op de onderstaande button om meteen alle aanbiedingen te bekijken. Bekijk hier alle andere Black Friday aanbiedingen.

Tip: Black Friday 2021 is op 26 november 2021, maar de gehele week zijn er gave deals. Dit bericht bevat de deals van vorig jaar. Een actueel overzicht van 2021 hebben we gemaakt op de pagina: Black Friday 2021 triathlon aanbiedingen.

Wetsuits

Een wetsuit is één van de duurdere aankopen die je als triatleet moet doen om aan triathlonwedstrijden deel te kunnen nemen. Dit is ook de reden waarom veel triatleten besluiten om een wetsuit te huren voor een bepaalde wedstrijd. Met de kortingen tijdens Black Friday ben je echter een stuk goedkoper uit! Hieronder vind je een aantal wetsuits van Wiggle. Laat jouw budget zo’n aanschaf nog niet toe? Dan zijn er ook nog lager geprijsde wetsuits verkrijgbaar!


Sportvoeding

Vorig jaar verbaasden wij ons over de prijzen van sportvoeding. Als je denkt dat je alles compleet hebt om een triathlon te voltooien komt de sportvoeding er nog bij. De prijzen hiervan moet je zeker niet onderschatten! Op Wiggle kan je tijdens de Black Friday weken sportvoeding kopen met mooie kortingen. In de webwinkel hebben ze sportvoeding van verschillende bekende en onbekendere merken.


Triathlonhorloges

Er zijn tijdens deze weken ook verschillende triathlonhorloges te koop met mooie kortingen. Bijvoorbeeld triathlonhorloges van het merk Garmin.

Overige Wiggle Black Friday aanbiedingen

Natuurlijk zijn dit slechts enkele Wiggle Black Friday aanbiedingen. Neem dus zeker eens een kijkje op de Wiggle website om ook de andere aanbiedingen te kunnen bekijken. Bekijk bijvoorbeeld de fietsschoenen, hardloopschoenen, andere gadgets, fietstrainers en ga zo maar door! Klik op de onderstaande button om naar een overzicht te gaan van andere aanbiedingen.

Optrimize

Categorie: Overig

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: