Home » Triami Triathlon Deventer 2020

Triami Triathlon Deventer 2020

Triami Triathlon Deventer

Op zondag 26 april 2020 kan je deelnemen aan de Triami sprint triathlon in Deventer. Dit is de tweede (bij ons bekende) wedstrijd van het triathlonseizoen 2020. Vanaf februari kan je als beginnende atleet een start2tri cursus volgen bij triathlonvereniging Triami als voorbereiding op deze triathlon. Deze triathlon is ideaal voor de beginnende triatleet. Ook voor de ervaren triatleten is dit een perfect begin van het wedstrijdseizoen!

Ben je benieuwd naar alle andere wedstrijden die in 2020 plaatsvinden? Neem dan een kijkje op onze triathlonkalender Nederland!

Afstanden

Deze triathlon is een 1/16 triathlon. Het zwemonderdeel bestaat uit 10 banen zwemmen in het buitenbad. Daarna bestaat het fietsonderdeel uit 8 rondes. Het looponderdeel is 1 ronde. Het afgelopen jaar was de wedstrijd ook open voor startgroepen van 8 tot 12 jaar en van 12 tot 16 jaar.

  • 250 m zwemmen – 10,4 km fietsen – 2,5 km hardlopen

Informatie Triami Triathlon

Voor de Triami triathlon die op zondag 26 april 2020 plaatsvindt in Deventer kan je je inschrijven via de website. Voor het voltooien van de inschrijvingen wordt gebruik gemaakt van het inschrijfformulier van de Nederlandse Triathlon Bond. De triathlon wordt, onder andere, georganiseerd door de Triami triathlonvereniging. Benieuwd waar de naam Triami vandaan komt? Dit is eigenlijk een vrije vertaling van “Vrienden van de Triathlon”.

review-hoka-one-one-clifton-7 hoka-one-one-clifton-7-uitvoeringen
[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.triathlondeventer.nl/”]Ga naar de website[/button]

Plaats van het evenement

De super sprint triathlon vindt plaats in Deventer. Het zwemonderdeel vindt plaats in het buitenbad, in het Borgelerbad. De overige triathlononderdelen vinden plaats rondom het zwembad. Fietsen doe je op de wielerbaan die om het zwembad loopt. De hardloopronde gaat door het Zandweteringpark en je eindigt met een slotronde over de atletiekbaan.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *