Op zondag 26 april 2020 kan je deelnemen aan de Triami sprint triathlon in Deventer. Dit is de tweede (bij ons bekende) wedstrijd van het triathlonseizoen 2020. Vorig jaar kon je als beginnende atleet een start2tri cursus volgen bij triathlonvereniging Triami als voorbereiding op deze triathlon. Ben je benieuwd naar alle andere wedstrijden die in 2020 plaatsvinden? Neem dan een kijkje op onze triathlonkalender Nederland!

Afstanden

Deze triathlon is een 1/16 triathlon. Het zwemonderdeel bestaat uit 10 banen zwemmen in het buitenbad. Daarna bestaat het fietsonderdeel uit 8 rondes. Het looponderdeel is 1 ronde. Het afgelopen jaar was de wedstrijd ook open voor startgroepen van 8 tot 12 jaar en van 12 tot 16 jaar.

  • 250 m zwemmen – 10,4 km fietsen – 2,5 km hardlopen

Informatie Triami Triathlon

Voor de Triami triathlon die op zondag 26 april 2020 plaatsvindt in Deventer kan je je inschrijven via de website. Voor het voltooien van de inschrijvingen wordt gebruik gemaakt van het inschrijfformulier van de Nederlandse Triathlon Bond. De triathlon wordt, onder andere, georganiseerd door de Triami triathlonvereniging. Benieuwd waar de naam Triami vandaan komt? Dit is eigenlijk een vrije vertaling van “Vrienden van de Triathlon”.

Ga naar de website

Plaats van het evenement

De super sprint triathlon vindt plaats in Deventer. Het zwemonderdeel vindt plaats in het buitenbad, in het Borgelerbad. De overige triathlononderdelen vinden plaats rondom het zwembad. Fietsen doe je op de wielerbaan die om het zwembad loopt. De hardloopronde gaat door het Zandweteringpark en je eindigt met een slotronde over de atletiekbaan.

VOOR JOU GESELECTEERD:
Terheijden Triathlon 2020