Wezenberg Triathlon IJsselmuiden 2020

Wezenberg Triathlon IJsselmuiden

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

De eerste (bij ons bekende) triathlon van het wedstrijdseizoen 2020 is de Wezenberg Triathlon IJsselmuiden. Deze triathlon vindt plaats op zaterdag 25 april 2020. De eerste Wezenberg Triathlon werd in 2015 gehouden. Inschrijven kan via de website, hiervoor wordt gebruik gemaakt van het inschrijfformulier van de NTB. Wil je weten welke triathlons er nog meer op de kalender staan in Nederland in 2020? Bekijk dan onze triathlonkalender Nederland.

Afstanden Wezenberg Triathlon IJsselmuiden

Er is maar één afstand tijdens de Wezenberg Triathlon IJsselmuiden, de achtste (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen). De minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar. Het is ook mogelijk om de triathlon te voltooien in teamverband. Een team bestaat uit 2 of 3 personen.

  • Achtste triathlon (sprint): 500 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km hardlopen

Informatie over de Wezenberg Triathlon IJsselmuiden

Dit sportieve evenement wordt georganiseerd door GoedZorg Fysiotherapie en sportcentrum Sonnenberch. Op zaterdag 25 april 2020 om 08:45 starten de triatleten met de 1/8ste triathlon in IJsselmuiden. Het zwemonderdeel vindt plaats in zwembad Sonnenberch, in een binnenzwembad. Het fietsonderdeel en het looponderdeel bestaan beiden uit 2 rondes. Tijdens het looponderdeel loop je ook een stuk langs de Trekvaart of Kamperwetering. Alle informatie over deze triathlon vind je op de website en in het programmaboekje die je op de officiële website kan vinden.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.triathlonijsselmuiden.nl/”]Ga naar de website[/button]

 

Goede doelen

De (volledige) opbrengsten van deze triathlon worden gebruikt om verschillende goede doelen te ondersteunen. De goede doelen die worden ondersteund zijn: Kamper Kracht fonds, Nikai 4 Life en de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van Goor Foundation.

Plaats van het evenement

Het zwemmen tijdens de triathlon vindt plaats in zwembad Sonnenberch.

Optrimize

Categorie: Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: