Kortingsactie fietsen Wiggle

kortingsactie fietsen wiggle

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Extra korting krijgen op fietsen uit de 2019 collectie in de webwinkel van Wiggle? Dat kan tot en met 6 juni 2019 met verschillende kortingscodes tijdens de Wiggle kortingsactie. Je kan maximaal 500 euro korting krijgen op een fiets van minimaal 2500 euro. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets voor dit triathlonseizoen. In deze blog hebben wij een aantal fietsen uitgelicht in de verschillende prijscategorieën.

Soorten fietsen en kortingcodes

Op Wiggle kan je op een selectie fietsen uit 2019 korting ontvangen. Naast racefietsen vind je in deze selectie ook mountainbikes, veldritfietsen, gravelracers, toerfietsen, baanfietsen of tijdritfietsen.

Prijs fietsKortingsbedragKortingscode
€750 – €1500€75BIKES19
€1500 – €2500€225BIKES20
€2500 of hoger€500BIKES21

Tijdritfietsen

Je vindt bij de geselecteerde fietsen zes verschillende tijdrit-/triathlonfietsen die qua prijs lopen van €2.299 tot €3.499.

Felt tijdritfietsen

De Felt tijdritfietsen zie je vaak langskomen tijdens triathlonwedstrijden. Ook veel professionals rijden graag op de Felt TT fietsen, zo is het WK in Kona 6 keer gewonnen op een Felt fiets. Op Wiggle vind je twee Felt fietsen die je kan kopen met extra korting.

Felt B14 TT Bike (2019)

wiggle felt fiets 1

De Felt B14 TT Bike (2019) is een carbon tijdritfiets met een Shimano Ultegra 11 groepset.
Van €2.299 nu €2.074

Felt IA14 TT Bike (2019)

felt tt bike

Een duurdere Felt bike is de Felt IA14 TT Bike (2019), een tijdritfiets speciaal ontworpen voor triatleten. Dit model is een aerodynamische carbon fiets met Shimano Ultegra 11 speed groepset. In de webwinkel van Wiggle vind je ook een zwarte Felt TT fiets, een stuk goedkoper met een Shimano 105 groepset.
Van €3.499 naar €2.999

Ridley, Fuji, Cube en Vitus Auro TT fietsen

Naast de bekende Felt TT fietsen zijn er in de webwinkel tijdens de kortingsactie ook Ridley, Cube, Vitus Auro en Fuji tijdritfietsen verkrijgbaar. Wij hebben ervoor gekozen om een aantal van deze fietsen uit te lichten met een Ultegra groepset. Deze fietsen schelen qua prijs niet eens zo heel veel van de fietsen met een “mindere” groepset. De Cube TT fiets koop je met Mavic wielen.

Optrimize

Categorie: Fietsen

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: