Lancering van de nieuwste Canyon 2021 Speedmax

canyon 2021 speedmax

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

De Canyon Speedmax ontbreekt bij ons zeker niet in de lijst met de beste triathlonfietsen. Vandaag kon je op het YouTube kanaal van Global Triathlon Netwerk live de lancering (met een duur van 45 minuten) zien van het nieuwste Canyon 2021 Speedmax model. Heb je de lancering gemist? Geen probleem! Je kan hem makkelijk terugkijken op YouTube. Voor het gemak hebben wij het filmpje ingesloten in deze blog (zie hieronder).

Het nieuwste model is nog aerodynamischer en biedt nog meer comfort, afstelmogelijkheden en opbergoplossingen. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Onze favorieten zijn de CFR Dark Chrome en de bijzondere CF SLX Super Pink.

Wat vind jij van de nieuwste Canyon Speedmax?

Optrimize

Categorie: Fietsen, Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: