Odlo Black Friday Aanbiedingen

Black Friday

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

In de Black Friday week vind je in de Odlo webwinkel een aparte pagina met producten waarop je tot wel 50% korting krijgt. Ideaal voor als je goede (onder-) kleding zoekt voor in de winter! Deze onderkleding wordt namelijk ook veelvuldig gebruikt door wintersporters. Uiteraard zullen wij ook deze blog in deze week regelmatig updaten. Wij laten dan de beste Odlo Black Friday aanbiedingen zien. Bekijk alle Black Friday deals en webshops in onze Black Friday aanbiedingen blog.

Tip: Black Friday 2021 is op 26 november 2021, maar de gehele week zijn er gave deals. Dit bericht bevat de deals van vorig jaar. Een actueel overzicht van 2021 hebben we gemaakt op de pagina: Black Friday 2021 triathlon aanbiedingen.

Bekijk alle Odlo Black Friday Aanbiedingen

Tijdens de Black Friday week kan je in de Odlo webwinkel terecht voor verschillende aanbiedingen. Je vindt hier producten met kortingen tot wel 50%.

Sportshirts voor winterse dagen

De eerste dagen en nachten met sneeuw, vrieskou en ander winters weer hebben de revue al gepasseerd. Sommige triatleten kiezen eieren voor hun geld en besluiten om hun trainingen binnen te voltooien. Bijvoorbeeld hardlopen op de sportschool op een loopband, zwemmen in een binnenzwembad en fietsen op een fietstrainer. Natuurlijk zijn er ook genoeg bikkels die al hun trainingen buiten doen! Zo zagen wij op social media dat er een groep mensen is die probeert zo lang mogelijk buiten te blijven zwemmen, gaaf!

shirt Odlo Black Friday
odlo

Odlo staat bij ons bekend als een merk met goede (onder-) kleding. Zowel voor de warme dagen als voor de koude dagen! De onderstaande (onder-) shirts houden jouw lichaam niet alleen warm, ze zorgen ook voor een uitstekende vochtregulatie. Draag de shirts zo, of onder een jas. De shirts zijn niet alleen praktisch, ze hebben ook nog eens een fashionable design!

Sportbroeken

odlo legging black friday
Odlo pants

In de selectie van Odlo aanbiedingen kan je verschillende hardloopbroeken (voor mannen, vrouwen en kinderen) vinden gemaakt van verschillende materialen. Veel van deze broeken zijn voor de helft afgeprijsd.

Speciale winter/feestdagen sets

Deze sets zijn zeker één van onze cadeaufavorieten voor de feestdagen! Een perfecte Odlo Black Friday aanbieding! Kun jij ook nooit wachten tot de kerstdagen weer in aantocht zijn? De kaarsjes aan, kerstnummers op de radio, knisperende sneeuw en een heldere lucht? Dan zul jij deze sets waarschijnlijk ook geweldig vinden! Het patroon op de kleding doet ons een klein beetje denken aan de ouderwetse “foute” kersttruien, maar dan in een sportief jasje. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De rode en taupe kleur zijn in de aanbieding.

kerst Black Friday aanbiedingen Odlo
Odlo Black Friday

Overige aanbiedingen

active spine2

Wij raden aan om zeker zelf eens een kijkje te nemen in de webshop van Odlo! Er zijn zoveel goede aanbiedingen dat we deze nooit allemaal in één blog kunnen verwerken. ? Zo vind je bij de afgeprijsde artikelen maar liefst 12 pagina’s PROPVOL met artikelen voor vrouwen, mannen en kinderen. Natuurlijk hebben wij wat extra aandacht besteed aan de typische winterkleding. Echter vind je ook genoeg afgeprijsde “ceramicool” kleding. Ideaal om in de slaan voor de komende zomer of voor jouw binnen trainingen! P.S. Bekijk ook eens de verschillende jacks en jassen. Op de Active Spine collectie krijg je van 29 november tot en met 2 december 20% korting!


Optrimize

Categorie: Overig

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: