Perfecte tool voor deelnemersregistratie Triatlons

wedstrijdverslag

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Organiseer jij een triatlon en ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor de inschrijvingen? Je gaat Atleta geweldig vinden!

Atleta is een tool waarmee jij de registraties voor jouw Triatlon evenement eenvoudig kunt regelen. Begin direct met het verkopen van tickets.

Organisator Triatlon Leeuwarden:

Ik heb geen enkele reactie of klacht gekregen van deelnemers, altijd een goed teken. Atleta functioneert prima op je telefoon, tablet en computer. Deelnemers krijgen automatische bevestigingsmails van alle mutaties en ik ben super blij met de betaalmodule en de mogelijkheid om met één click een deelnemer te refunden of om te zetten naar een andere afstand. Dat bespaart zoveel tijd.

Hoe werkt het?

Met Atleta ga je direct aan de slag. Maak een ticket voor elke (race)categorie, afstand of discipline van jouw evenement. Deelnemers registreren in teams? Geen probleem. Verkoop je extra’s zoals bijvoorbeeld T-shirts? Dan kun je die ook toevoegen. Verder heb je natuurlijk beschikking over krachtige functies zoals tijdslots, kortingscodes, aanbetalingen, groepstickets, geld terugstorten, en nog veel meer. Gebruik je eigen merk styling voor je formulier.

Nadat je je evenement hebt ingericht krijg je een eigen checkout pagina waarop deelnemers zich kunnen registreren. Om het helemaal af te maken plaats je deze op je eigen website via onze embed-code.

Houd tijd over

Atleta’s self-service dashboard maakt het je deelnemer ontzettend makkelijk: het is de plek om achteraf een registratie te wijzigen, tickets toe te wijzen aan anderen, en om extra’s te bestellen. Voor jou als organisator hebben we het ook makkelijk gemaakt om refunds te doen en registraties om te zetten.

Meer weten?

www.atleta.cc

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.