Aanbieding: Garmin Forerunner 735XT bij Bol.com - #1 in beste prijs/kwaliteit

PowerBar aanbiedingen bij BodyLab

bike fit app

Gebruik jij tijdens het trainen graag de producten van het merk PowerBar? Dan zijn deze PowerBar aanbiedingen misschien wat voor jou! Op veel producten van het merk PowerBar krijg je nu namelijk een mooie korting. Ideaal dus wanneer je jouw voorraad sportvoeding weer aan wilt vullen.

PowerGel aanbieding: 24 gels

Bekijk alle aanbiedingen in de webwinkel

Normaal gesproken betaal je voor een PowerGel verpakking met 24 gels rond de €50,-. Nu betaal je bij BodyLab slechts €33,49. Een mooie korting dus! De gels zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Kies voor Tropical, Black Currant, Lemon & Lime, Mango-Passion Fruit, Red Fruit Punch, Salty Peanut en Vanilla. Normaal gesproken kan je ook kiezen uit de smaken Green Apple with Caffeine en Strawberry-Banana, deze zijn helaas nu uitverkocht in deze webwinkel. Wel vind je deze smaken in de Bol.com webwinkel voor €44,95.

PowerGel

Meer aanbiedingen van het merk PowerBar

Bekijk alle aanbiedingen in de webwinkel

De PowerGels zijn niet de enige producten van het merk PowerBar die in de aanbieding zijn. BodyLab heeft een grote collectie met artikelen. Denk hierbij aan de bars maar ook aan tabletten voor een drank met elektrolyten. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op deze website!

Andere merken geschikt voor duursporters

Bekijk alle aanbiedingen in de webwinkel

Naast PowerBar worden er ook andere producten verkocht bij BodyLab speciaal voor duursporters. Zo vind je er ook gels van het merk Xenofit. Ook zijn er veel verschillende producten verkrijgbaar van het merk Dextro Energy. Denk hierbij aan gels, repen, sport tablets en een pot met poeder om hersteldranken te kunnen maken na het trainen.

VOOR JOU GESELECTEERD:
Sportvoeding trends 2020
Ook interessant
Garmin koopt Nederlands bedrijf Tacx