Aanbieding: Garmin Forerunner 735XT bij Bol.com - #1 in beste prijs/kwaliteit

SLOWTriatlon 2020

SLOWTriathlon

De triathlonsport mogelijk maken voor iedereen. Dit jaar zijn er meerdere mooie initiatieven opgezet die dit voor elkaar proberen te krijgen. Uiteraard zijn wij van Triathlon365 hier heel enthousiast over want hoe mooi is het dat zo veel mogelijk mensen deze geweldige veelzijdige sport kunnen beoefenen! Eén van deze initiatieven is de SLOWTriatlon. Schrijf zeker de datum (donderdag 23 april 2020) in je agenda. Er is tijdens deze eerste (lente-) editie plek voor 120 deelnemers dus wees er snel bij! Benieuwd naar de SLOWTriatlon? Lees dan snel verder!

Afstanden

Tijdens de SLOWTriathlon kan je deelnemen aan twee verschillende afstanden. Omdat je alles op je gemakje kan doen (en tijd hebt om tijdens een pauze even rustig te lunchen) zal je er ook langer over doen dan tijdens een traditionele triathlon.

1/8: 500m – 20 km fietsen – 5 km wandelen
1/4: 1000m – 40 km fietsen – 10 km wandelen

Informatie over de SLOWTriatlon

Misschien zou je de SLOWTriatlon wel kunnen vergelijken met een toertocht maar dan in triathlonvorm. Hier gaat het niet om snelheid maar des te meer om het genieten van de omgeving en de beweging die je krijgt. Het fijne is dat je hierdoor ook een stuk relaxter kan toeleven naar de triathlon. Ook wanneer je beperkt bent en hardlopen en racefietsen niet meer lukt kan je gewoon deelnemen aan de SLOWTriatlon, misschien zelfs met de hele familie! Het fietsen doe je op een stadsfiets of toerfiets en het “looponderdeel” wandel je. Om 7 uur ’s morgens kan je starten met het zwemonderdeel en om 3 uur ’s middags worden de meeste triatleten weer terug verwacht. Een mooi dagje actief bezig zijn dus! En na de triathlon kan je ook nog een afsluitend drankje doen.

Bekijk alle informatie op de website

Een héle SLOWTriatlon?

WAUW! Haha, wij zijn erg enthousiast over dit nieuwe concept. 😉 Wanneer er voldoende interesse is, komt er in 2021 een hele SLOWTriathlon! Een hele triathlon in SLOW-vorm verspreid over 5 actieve dagen. Het doel is ook dat er ieder seizoen een 1/8 en 1/4 SLOWTriathlon wordt georganiseerd.

VOOR JOU GESELECTEERD:
Triathlon Ter Apel 2020

Locatie

Tijdens deze triathlon zwem je in een 25-meter bad in Harmelen, in recreatiecentrum H20 in Harmelen. Je fietst een prachtige knooppunten route dwars door het Groene Hart en sluit de triathlon af met een wandeling uitgezet met behulp van wandelnet.

Ook interessant
Infinitriman: Ultra Distance Event in Benicassim