Suunto 5 triathlonhorloge aangekondigd

Suunto 5

In juni 2019 komt het nieuwste sporthorloge van Suunto op de markt. Met een adviesprijs van €329,00 heeft deze alleskunner een prima prijskaartje. Je kan met dit horloge de drie triathlonsporten bijhouden. In dit artikel lees je meer over het Suunto 5 horloge.

Wat is de Suunto 5?

Suunto 5 is een compact GPS-horloge, geschikt voor triatleten. De Suunto 5 biedt een lange levensduur van de batterij in een compact GPS-horloge, boordevol sportfuncties, waarmee u eenvoudig al uw trainingen kunt volgen en uw vorderingen kunt volgen. Het horloge houdt 24/7 activiteit bij, inclusief stress en slaap, zodat je ervoor kunt zorgen dat je volledig bent hersteld en klaar bent voor uw volgende sportactiviteit. Deze duurzame metgezel is gebouwd en getest in de zwaarste Scandinavische omstandigheden.

Belangrijkste kenmerken van het sporthorloge

Een opsomming van de belangrijkste kenmerken van de Suunto 5:

  • Batterij gaat maximaal 40 uur mee
  • De intelligente batterijmodus leert al jouw trainingsmethoden herkennen. Je ontvangt herinneringen ruim voordat je aan de volgende sessie begint. Het wordt ook wel een “trainingspartner met hoog IQ” genoemd.
  • Volgt je fitnessniveau en past gepersonaliseerde trainingsbegeleiding aan op basis van je vorderingen en doelen
  • Vertelt je hoeveel uur je moet herstellen na een workout
  • Volgt stress en slaap, zodat je er zeker van kan zijn dat je voldoende bent hersteld voor je volgende sportactiviteit.
  • Ondersteunt u bij het onderhouden, verbeteren of stimuleren van uw conditie en prestaties
  • Biedt statistieken voor meer dan 80 aanpasbare sportmodi
  • Via heatmaps op de Suunto-app koppelt de Suunto 5 actieve en avontuurlijke mensen aan een wereld van nieuwe routes. Heatmaps laten zien waar, en via welke route, mensen trainen, nieuwe uitdagingen en verkenning inspireren. Na synchronisatie kan je nieuwe tracks en routes verkennen op het horloge
  • Sommige van ’s werelds favoriete sport-apps, zoals Strava, TrainingPeaks en Relive, zijn geïntegreerd met de Suunto-app, swqzodat gebruikers meer uit hun sessies kunnen halen. En trainingsprestaties zijn nog nooit zo gemakkelijk online te delen via meerdere social-mediaplatforms

Triathlon: Zwemmen, fietsen en hardlopen

Je kan met dit horloge trainen voor een triathlon. In de onderstaande afbeelding zie je wat het horloge op zwem-gebied allemaal biedt.

Zwemmen Suunto 5
Banner onder


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Plaats een reactie