Top4Running: Webwinkel voor hardlopers

Top4Running

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

De laatste jaren zie je de webwinkel Top4Running steeds vaker verschijnen in de zoekresultaten. In deze webwinkel vind je alle hardloopspullen die je nodig hebt voor tijdens het hardlopen. Hierbij kan je denken aan hardloopkleding en hardloopschoenen, maar ook aan accessoires zoals drinkrugzakken en zelfs sporthorloges. In deze blog kijken wij naar het ontstaan van deze webwinkel en geven we meer informatie over het bestellen van kleding en producten bij Top4Running. Zo lees je bijvoorbeeld meer over de verzendkosten maar ook over de collectie.

Over Top4Running

In 2010 werd Top4Sport opgericht en in 2013 werden de online winkels Top4Running en Top4Fitness gelanceerd. Er kwamen steeds meer webwinkels bij over heel Europa. De laatste jaren wint deze webwinkel ook aan populariteit in Nederland. Dit komt ook doordat je in de collectie items vindt die soms (een stuk) lager geprijsd zijn dan bij andere webwinkels. De producten worden geleverd vanuit de Tsjechische Republiek.

Het assortiment van Top4Running

Bij Top4Running vind je een uitgebreid assortiment met verschillende producten voor hardlopers. Zo vind je in de webwinkel schoenen (ook trailrunning schoenen), hardloopkleding, veel verschillende accessoires, atletiek kleding en verschillende soorten spikes en casual kleding, schoenen en accessoires. Voor ieder wat wils dus! Op de website vind je ook een pagina met alle sale producten. Hier vind je maar liefst 4000 verschillende afgeprijsde items. Je kan tussen deze items gericht zoeken op geslacht, merk, maat, gedetailleerd type product, kleur, sport, duurzaamheid en product type (accessoires, schoenen, kleding).

Bestellen bij Top4Running

Wil jij bestellen bij Top4Running? Dan is het fijn om te weten wat de verzendkosten zijn, hoe lang je op je bestelling moet wachten en wat het retourbeleid is.

Is jouw bestelbedrag hoger dan €80? Dan betaal je geen verzendkosten. Laat jij jouw bestelling leveren met GLS dan zijn de verzendkosten bij een bestelling onder de €80, €4,95. Bij PostNL en DHL betaal je €7,95 verzendkosten.

De geschatte leverdatum krijg je te zien na het selecteren van de maat van het product. Ook krijg je deze te zien in de bevestigingsmail van de bestelling. Bestel je meerdere producten? Dan bepaald het product met de langste levertijd de leveringsdatum.

Retourneren

Ben je niet tevreden over jouw bestelling of is de maat niet goed? Dan kan je de producten binnen 30 dagen retourneren. Via het Cycleon informatiesysteem kan je jouw retour aanmelden. Je dient zelf het retourlabel te printen en de artikelen af te leveren bij een drop-off punt. Je betaalt als klant zelf de retourkosten, deze bedragen minimaal €3,95 per retour. Nadat Top4Running de goederen heeft ontvangen wordt de terugbetaling binnen 14 dagen verwerkt. Je kan geen producten ruilen, je dient dan een nieuwe bestelling te plaatsen.

Optrimize

Categorie: Hardlopen

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: