TRI Grand Prix Zandvoort

TRI GRAND PRIX

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

De TRI Grand Prix Zandvoort is een onderdeel van de TRI-HARD series. Deze triathlon die op zondag 14 juni 2020 gehouden wordt op het Circuit Park Zandvoort is uniek in zijn soort vooral dankzij de bijzondere locatie waar hij gehouden wordt.

Afstanden

Tijdens de TRI Grand Prix Zandvoort kan je je als deelnemer inschrijven voor twee verschillende afstanden. Namelijk voor de Sprint en de Olympische Afstand.

  • Sprint: 750 m zwemmen – 21.7 km fietsen (aanloopstuk van 4.5 km en 4 ronden van 4.3 km) – 5 km hardlopen
  • Olympische afstand: 1500 m (1 ronde) – 38.9 km fietsen (8 ronden van 4.3 km en een aanloopstuk van 4.5 km) – 10 km hardlopen (2 ronden van 5 km)

Informatie

Deze triathlon is uniek in zijn soort door de locatie waar hij gehouden wordt. Want hoe vaak gebeurd het nou dat je de mogelijkheid krijgt om in de zee te zwemmen en daarna op de fiets over Circuit Park Zandvoort te knallen? Aan het eind van de wedstrijd krijg je een medaille als blijvend aandenken aan deze wedstrijd. Deze triathlon kan je individueel voltooien of in teamverband.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://trizandvoort.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

Deze unieke triathlon wordt gehouden op en rondom het Circuit Park Zandvoort. Ben je op zoek naar een triathlon met een snel en verkeersvrij parcours? Dan ben je hier zeker op de juiste plek! Het zwemonderdeel vindt plaats in de zee. Iets meer dan een maand na de grote Formule 1 sterren mag jij met de fiets over dit wereldberoemde circuit knallen. En lopen doe je over de boulevard van Zandvoort.

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.