TRI HLMRMEER Hoofddorp 2020

TRI HLMRMEER

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Op 17 mei 2020 kan je meedoen aan de TRI HLMRMEER in Hoofddorp. Bij deze triathlon in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp kan je kiezen uit twee verschillende afstanden. Deze triathlon is een onderdeel van de populaire TRI HARD series.

In onze Triathlon Kalender Nederland vind je alle triathlonwedstrijden (waaronder uiteraard de wedstrijden uit de TRI HARD series).

Afstanden

Er zijn twee verschillende afstanden waar je aan deel kan nemen tijdens de TRI HLMRMEER. Dit zijn de sprint en de OD (olympic distance).

  • Sprint: 750 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km lopen
  • OD (olympic distance): 1500 m zwemmen – 40 km fietsen – 10 km lopen

Informatie TRI HLMRMEER

Tijdens deze triathlon in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp fiets je ook langs Schiphol. Een stuk van de route loopt parallel aan de polderbaan van Schiphol. Wanneer je over dit stuk de snelste bent van de dag maak je kans op een prijs. Het is mogelijk om voor deze triathlon een racefiets en/of een wetsuit te huren. Een week voor het evenement krijg je toegang tot een uitgebreid PDF bestand met alle deelnemersinformatie. Ben je nieuwsgierig? Dan kan je ook alvast de deelnemersinformatie bekijken van 2019. Hier vind je onder andere hoe je met het openbaar vervoer bij de wedstrijdlocatie kan komen.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://trihlmrmeer.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

Deze triathlon vindt plaats bij het Haarlemmermeerse Bos. Het wedstrijdterrein ligt hier bij het zandstrand aan het zwemwater.

Optrimize

Categorie: Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: