Aanbieding: Garmin Forerunner 935 Triathlon Bundel - €109,51 korting! Bekijk de deal
TRI HLMRMEER

TRI HLMRMEER Hoofddorp 2020

Op 17 mei 2020 kan je meedoen aan de TRI HLMRMEER in Hoofddorp. Bij deze triathlon in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp kan je kiezen uit twee verschillende afstanden. Deze triathlon is een onderdeel van de populaire TRI HARD series.

In onze Triathlon Kalender Nederland vind je alle triathlonwedstrijden (waaronder uiteraard de wedstrijden uit de TRI HARD series).

Afstanden

Er zijn twee verschillende afstanden waar je aan deel kan nemen tijdens de TRI HLMRMEER. Dit zijn de sprint en de OD (olympic distance).

  • Sprint: 750 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km lopen
  • OD (olympic distance): 1500 m zwemmen – 40 km fietsen – 10 km lopen

Informatie TRI HLMRMEER

Tijdens deze triathlon in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp fiets je ook langs Schiphol. Een stuk van de route loopt parallel aan de polderbaan van Schiphol. Wanneer je over dit stuk de snelste bent van de dag maak je kans op een prijs. Het is mogelijk om voor deze triathlon een racefiets en/of een wetsuit te huren. Een week voor het evenement krijg je toegang tot een uitgebreid PDF bestand met alle deelnemersinformatie. Ben je nieuwsgierig? Dan kan je ook alvast de deelnemersinformatie bekijken van 2019. Hier vind je onder andere hoe je met het openbaar vervoer bij de wedstrijdlocatie kan komen.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://trihlmrmeer.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

Deze triathlon vindt plaats bij het Haarlemmermeerse Bos. Het wedstrijdterrein ligt hier bij het zandstrand aan het zwemwater.

Ook interessant
Henk triathlon365
Interview redactielid Henk