Triathlon Didam 2020

Triathlon Didam

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Op zaterdag 4 juli 2020 vindt de 28e editie van de triathlon Didam ‘de groene triathlon’ plaats. De inschrijving voor deze triathlon is open vanaf 1 januari 2020. Tijdens deze triathlon kan je er ook voor kiezen om deel te nemen aan de halve afstand.

Bekijk ook onze triathlon kalender Nederland!

Afstanden

Tijdens de triathlon wordt er een minitriathlon georganiseerd voor de jeugd. Voor volwassenen worden er drie verschillende afstanden georganiseerd.

  • Minitriathlon jeugd: 250 m zwemmen – 10 km fietsen (1 ronde) – 2,5 km hardlopen (1 ronde)
  • Sprinttriathlon: 750 m zwemmen – 20 km fietsen (2 ronden) – 5 km hardlopen (2 ronden)
  • Olympische afstand: 1500 m zwemmen – 40 km fietsen (4 ronden) – 10 km hardlopen (4 ronden)
  • Sailfish halve triathlon: 1900 m zwemmen – 90 km fietsen (4 ronden) – 21 km hardlopen (8 ronden)

Informatie over de Triathlon Didam

De organisatie van de Triathlon Didam ligt in handen van de Stichting Triathlon Didam. Deze stichting is verbonden aan de triathlonvereniging Triathliem uit Didam.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.triatlondidam.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

Deze triathlon vindt plaats in de prachtige omgeving van het openluchtrecreatiegebied de Nevelhorst en op en rondom het voetbalterrein van DVC. Het zwemonderdeel vindt plaats in recreatieplas de Nevelhorst.

Optrimize

Categorie: Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: