Aanbieding: Garmin Forerunner 735XT bij Bol.com - #1 in beste prijs/kwaliteit

Triathlon Langedijk 2020

Triathlon Langedijk

Op woensdag 17 juni 2020 vindt, voor de 9e keer, de Triathlon Langedijk weer plaats. Op 7 februari 2020 om 19:30 gaat de inschrijving voor dit sportevenement open. Het is belangrijk om er snel bij te zijn. De deelnemerslijst vult zich namelijk erg snel! Natuurlijk zijn er ook altijd vrijwilligers nodig om het evenement in goede banen te leiden. Meer weten over de Achtste van Langedijk? Lees dan snel verder!

Afstanden

De Triathlon Langedijk wordt ook wel de Achtste van Langedijk genoemd. Tijdens deze triathlon kan je deelnemen aan de 1/8 afstand. Het is ook mogelijk om je als trio in te schrijven voor deze wedstrijd.

  • 1/8: 600 m zwemmen – 18,4 km fietsen – 5 km hardlopen

Informatie over de Triathlon Langedijk

Tijdens de Triathlon Langedijk is er plaats voor 150 individuele deelnemers en 50 trio’s. Er zijn twee startseries. De heren starten om 19:30 en de vrouwen en trio’s starten om 19:45. Tijdens het hardlooponderdeel wordt er bij het keerpunt water uitgedeeld. Bij de finish staat er water, sportdrank, fruit en snoep. Omdat de triatleten meerdere malen langskomen is het ook voor het publiek leuk om te kijken.

Bekijk alle informatie op de officiële website

Locatie

De Triathlon Langedijk vindt plaats in Oudkarspel, Gemeente Langedijk, Noord Holland. Het zwemonderdeel vindt plaats in het kanaal Alkmaar-Kolhorn naast Hotel Restaurant de Buizerd in Noord-Scharwoude, hier zijn ook de start en de finish. In dit hotel kan je je omkleden en buiten staat een douchewagen. Tijdens de triathlon bestaat het fietsparcours uit vier rondes. De loopronde bestaat uit één ronde. Tijdens deze ronde loop je ook een stuk heen en weer.

VOOR JOU GESELECTEERD:
TRI NIJMEGEN 2020

Ook interessant
zonnebrand voor tijdens een triathlon
Zonnebrand voor tijdens een triathlon(training)