Home » Triathlon Rosmalen 2020

Triathlon Rosmalen 2020

Triathlon Rosmalen

Op zondag 21 juni 2020 (vaderdag) vindt, na twee succesvolle edities, de derde editie plaats van de Triathlon Rosmalen. Deze triathlon wordt ieder jaar populairder, volgens de organisatie ook door de inzet van vrijwilligers en door de sponsoren. Dit is ook één van de redenen waarom de organisatie regelmatig een vrijwilliger in de spotlights zet op de officiële website van de triathlon.

Afstanden

Tijdens de Triathlon Rosmalen worden er verschillende afstanden georganiseerd. Je kan tijdens deze triathlon meedoen aan de achtste afstand of aan de kwart afstand.

  • 1/8 à 500 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km hardlopen
  • 1/4 à 1000 m zwemmen (2 rondes) – 40 km fietsen – 10 km hardlopen (2 rondes)

Informatie over de Triathlon Rosmalen

In 2020 wordt de Triathlon Rosmalen voor de derde keer georganiseerd. Deelnemers en vrijwilligers waren erg enthousiast over de eerdere edities. Ook vonden ze dat het evenement zich ieder jaar weer verder ontwikkelde. Dit zie je ook in 2020 weer terug. De organisatie is nu bezig met het veranderen/verbeteren van het fietsparcours. De website is netjes, duidelijk en overzichtelijk en er is ruimte voor deelnemers om feedback te kunnen geven.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://triathlonrosmalen.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Dagboek Sporttas

Locatie

De Triathlon Rosmalen vindt plaats in Rosmalen, Noord-Brabant. Zwemmen wordt gedaan in de Groote Wielenplas. Er wordt gestart met het zwemparcours bij het strandje aan de Deltalaan in de wijk De Groote Wielen. Het fietsparcours van editie 2020 staat nog niet vast. De organisatie is aan het nadenken over het wijzigen van een aantal punten ten opzichte van een jaar geleden. Het looponderdeel vindt plaats om de Groote Wielenplas. De deelnemers aan de achtste afstand lopen één ronde en de deelnemers aan de kwart afstand lopen twee rondes.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *