Triathlon rugzak van Cadomotus

triathlon rugzak van Cadomotus

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Ben jij nog op zoek naar een triathlon rugzak? Misschien is deze triathlon rugzak van Cadomotus wel wat voor jou! Wij kwamen deze rugzak bij toeval tegen op Bol.com maar waren meteen onder de indruk van de hoeveelheid positieve reacties. Het merk heeft ook nog andere sporttassen in de collectie en meerdere sportartikelen.

Over het merk Cadomotus

Cadomotus is opgericht door ingenieur Diederik Hol in 2006 – oud elite-rijder – sinds zijn studie is hij betrokken geraakt bij de inline- en speed skating wereld én de schaatswereld. Sinds 2006 brengt hij innovatieve producten op de markt waarin niets wordt vergeten. Functie, kwaliteit en design komen in de producten samen. Naast speedskate- en schaatsproducten vind je van het merk Cadomotus ook triathlon- en fietsproducten. Ook wanneer je aan wintertriathlon doet kan je bij dit merk goed terecht!

Triathlon rugzak van Cadomotus

Wij denken dat er bij weinig andere triathlon sporttassen zo veel positieve en enthousiaste reacties staan als bij de triathlon rugzak van Cadomotus. Er is bij het maken van de tas gebruik gemaakt van waterdicht materiaal dat uit het zeilen komt. Dit materiaal kan je gewoon afnemen als het nat of vies is. Je ziet dat er ook veel mountainbikers zijn die deze tas gebruiken. Zij kunnen na een modderige rit hun vieze fietskleding goed opbergen zonder dat de auto vies en nat wordt. Triatleten vinden het fijn dat al het materiaal in de tas past, er zijn veel verschillende kleine en grotere vakken om spullen in op te bergen. Ze vinden dat de kleding voor na de wedstrijd droog blijft in de tas, zelfs wanneer het regent. Ook blijven de spullen droog in de tas. Ook wanneer je een nat wetsuit opbergt. Dat komt omdat er een speciaal ondervak is voor het opbergen van een wetsuit. Verder zijn de gebruikers zeer te spreken over de kwaliteit van de tas. De sluitingen, ritsen en stiksels zijn robuust en de tas gaat niet kapot.

Meer producten van Cadomotus voor triatleten

Van dit merk vind je ook verschillende aerohelmen voor tijdens het schaatsen of fietsen. Je kan ook kiezen voor een waterdicht regenvest, een trisuit en soft flasks. Let op: Wij hebben een kijkje genomen op de officiële website van Cadomotus en op dit moment zijn er hoge kortingen. Op Bol.com zie je alleen de laagste prijs. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat er bij veel producten staat dat ze bijna zijn uitverkocht!

Uitgelichte afbeelding: Photo by Angelo Pantazis on Unsplash

Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: