Triathlonaccessoires: Uitgebreid assortiment voor triatleten

triathlonaccessoires

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

De webwinkel triathlonaccessoires is één van de grootste webwinkels voor triatleten. In de webwinkel vind je een zeer ruim assortiment met kleding, accessoires en meer. Niet alleen triatleten kunnen hier hun slag slaan. Ook wielrenners, hardlopers en zwemmers kunnen hier goed slagen. In de winkel vind je producten die passen in ieder budget. In deze blog vind je een overzicht van de producten en productcategorieën die je terug kan vinden in de webwinkel.

Over de triathlonaccessoires webwinkel

Triathlonaccessoires.nl is een onderdeel van Sandensports. Onder Sandensports vallen ook andere bekende webwinkels zoals: Fitness24.nl, Fitness-accessoires.nl, zwemaccessoires.com, outdooraccessoires.nl en spabadenshop.nl. Triathlonaccessoires is niet alleen een webwinkel, er is namelijk ook een fysieke winkel die je kan bezoeken in Volkel. Deze sportwinkel is ruim 1500 m2 groot! Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid waar je gratis je auto neer kan zetten. Triathlonaccessoires bestaat al sinds 2001.

Wetsuit testdagen

Wil jij een wetsuit aanschaffen maar vind je het fijn om de wetsuit eerst te kunnen testen? Dan kan je deelnemen aan één van de speciale wetsuit testdagen. Deze worden georganiseerd door het hele land. Ook worden er een aantal wetsuit testdagen georganiseerd in België. Een aantal testdagen worden georganiseerd in binnenbaden. Er zijn echter ook testdagen waar je een wetsuit kan testen in open water. Op de website vind je alle informatie over de testdagen en alle data.

triathlonaccessoires

Verzendkosten, ruilen en retourneren

Voordat je bij een webwinkel gaat bestellen is het vaak fijn om te weten wat de verzendkosten zijn en hoe het ruilen en retourneren in zijn werk gaat en of daar nog extra kosten aan verbonden zijn. In Nederland zijn de verzendkosten €6,95 en vanaf een bestelling vanaf €50,- is de verzending gratis. Retourneren kan binnen 60 dagen met behulp van het meegeleverde retourlabel. Op de meegeleverde pakbon kan je aangeven of je een product wilt omruilen of retourneren. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening.

Assortiment triathlonaccessoires

In de triathlonaccessoires webwinkel zijn de producten onderverdeeld in verschillende productcategorieën. Hierbij kan je denken aan wetsuits, triathlon kleding, fietsen, hardlopen, onderkleding, zwemmen, wintersport, sportvoeding en fietstrainers.

Wetsuits

Onder de categorie wetsuits vind je naast gewone wetsuits ook demo wetsuits en gebruikte wetsuits die je met een mooie korting aan kan schaffen. Naast de volledige wetsuits voor zowel dames, heren en kinderen vind je ook andere zwemkleding. Zo kan je kijken naar de verschillende neopreen shorts en tops, de accessoires, shorties en kneeskins en de swimrun kleding en benodigdheden.

Triathlon kleding

De categorie triathlon kleding is erg interessant voor triatleten. Hier vind je uiteraard de trisuits maar je vind er ook fiets- en hardloopschoenen speciaal voor triatleten en meerdere soorten accessoires. Bij de accessoires kan je denken aan startnummerbanden, snelveters, chipbanden (waar je een chip in kan doen tijdens de wedstrijd), triathlontassen, hartslagmeters en nog veel meer.

Zwemmen, fietsen en hardlopen

Ook voor de afzonderlijke sporten kan je allerlei verschillende producten aanschaffen. Wij verbazen ons nog steeds regelmatig over de uitgebreide collectie van triathlonaccessoires. Naast kleding vind je namelijk ook schoenen en héél veel verschillende accessoires. Hierbij kan je bij fietsen denken aan triathlon sturen maar ook aan fietstrainers, bij zwemmen aan zwembrillen en aan zwemplanken en bij hardlopen aan rugzakken, drinkzakken en drinkgordels.

Sportvoeding

De categorie sportvoeding maakt het assortiment voor ons helemaal compleet. Als triatleet kan je op de website (bijna) alles vinden wat je nodig hebt voor jouw trainingen en wedstrijden. Wanneer je in de webwinkel ook nog een fiets zou kunnen aanschaffen heb je écht alles wat je nodig hebt om triatleet te kunnen worden. Onder de sportvoeding categorie vind je verschillende soorten sportvoeding van bekende merken zoals (ons op dit moment favoriete merk) Maurten, Born, PowerBar, SiS en meer.

Optrimize

Categorie: Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: