Trisuits: Triathlonpakken 2019

trisuits

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Het triathlonseizoen van 2019 komt steeds dichterbij (of is voor sommige triatleten al begonnen). Waarschijnlijk heb jij al goed gekeken wat je voor het aankomende seizoen nog nodig hebt. De benodigdheden zoals een wetsuit en racefiets heb je vast al in huis. Maar heb je ook nog gedacht aan triathlonpakken, oftewel trisuits? Misschien heb je er al één in huis, zo niet dan is deze blog wellicht interessant! Wij hebben een aantal (afgeprijsde) triathlonpakken op een rijtje gezet.

Newline triathlonpak

Bekijk de trisuits | All4running |

Het eerste pak, in de webshop van All4Running, is verkrijgbaar in een vrouwenmodel en in een mannenmodel. In de webwinkel heb je weinig keuze in pakken qua merken en verschillende modellen. Wel kan je er slagen voor verschillende hardloopbenodigdheden.newline triathlonpak

Trisuits van Bob Shop

Bekijk de trisuits | Bob Shop |

In de webwinkel Bob Shop (voornamelijk voor fietskleding en -accessoires) vind je ook een aantal items voor triatleten. Naast tops, shorts, schoenen en compressie benodigdheden vind je er ook triathlonpakken van de merken Santini, Scott, Pearl Izumi, Castelli, 2XU en Skins voor mannen én vrouwen. Regelmatig kan je producten aanschaffen met mooie kortingen. Ons favoriete triathlonpak uit de webwinkel is van het merk SKINS. De belijning en de combinatie van verschillende (kleuren) stoffen geven het een supersnelle look. Je lijkt bijna een superheld uit de Marvel series. Zeker wanneer je het pak combineert met de supersnelle tijdrithelm van Bell (Javelin).
trisuits

Betaalbare trisuits bij de Decathlon

Bekijk de trisuits | Decathlon |

Decathlon is hét sportmerk in Nederland en het buitenland dat bekend staat om de betaalbare collecties. Aptonia is de naam van het triathlonmerk van Decathlon. Je hebt qua pakken niet veel keus, er is één pak verkrijgbaar voor vrouwen en één pak verkrijgbaar voor mannen. Voor de prijs hoef je het echter niet te laten, voor 29,99 is het pak voor jou!
trisuits aptonia

Ruime keuze triathlonpakken op Wiggle

Bekijk de trisuits | Wiggle |

Als je op zoek bent naar een webwinkel met een zeer uitgebreid assortiment moet je zeker eens een kijkje nemen op Wiggle.nl. Een webwinkel voor triatleten, fietsers, hardlopers, zwemmers en andere sporters. In de webshop vind je veel verschillende trisuits van de merken Orca, Zone3, HUUB, Zoot, 2XU, dhb, Castelli, Roka, Speedo, Stolen Goat, Sailfish en SKINS. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, bijvoorbeeld mouwloos of met korte mouwen en korte pijpjes of iets langere pijpjes. Naast trisuits voor mannen en vrouwen vind je in de webshop ook pakken speciaal voor kinderen.
Zone3 triathlonpakken

Bekijk meer trisuits

De nieuwste trisuits en de meest voordelige aanbiedingen vind je hieronder.

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.