Aanbieding: Sanbo Massage Gun: Bekijk de deal

Tweedehands triathlonspullen kopen en verkopen

Tweedehands triathlonspullen kopen en verkopen

Wil jij de triathlonsport uitproberen maar wil je niet meteen al je geld uitgeven aan nieuwe spullen? Dan kan je ook eens kijken naar tweedehands triathlonspullen zoals een tweedehands wetsuit. Ook kan je met een lager budget toch een mooie tweedehands triathlonfiets kopen. Maar waar kan je kijken wanneer je op zoek gaat naar tweedehands en afgeprijsde triathlonspullen? Tweedehands triathlonspullen kopen en verkopen doe je hier!

Marktplaats en 2dehands.be

De grootste tweedehands “markt” op het internet is Marktplaats. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het hier. Op Marktplaats vind je ook veel triathlonspullen zoals tweedehands tijdrit-/triathlonfietsen. Vind je het niet erg om een langer stuk te rijden? Dan kan je ook eens een kijkje nemen op 2dehands.be. Op deze website vind je ook heel veel tweedehands tijdritfietsen, maar dan in België.

“Triathlon artikelen aangeboden” Facebookpagina

Op Facebook vind je tweedehands triathlonspullen op de Facebookpagina “Triathlon artikelen aangeboden”.

Outlet

Er zijn veel webwinkels die een “outlet” pagina hebben op de website. Hier vind je vaak het hele jaar door mooie aanbiedingen. Zo vind je er bijvoorbeeld producten die uit de collectie gaan. In de webwinkel van Fusion Benelux vind je in de outlet onder andere trisuits. Het merk Canyon heeft een online factory outlet. Wanneer je zoekt op het model Speedmax krijg je de triathlonmodellen van Canyon te zien. Soms wordt een outlet-pagina ook wel sale-pagina genoemd. Het verschil is dan dat deze “sale-pagina” het hele jaar door te vinden is op de website.

Uitverkoop/sale

Een aantal keer per jaar vind je in (web)winkels een sale-periode. Vaak heb je een end-of-season sale ergens in december/januari en ergens in juni/juli/augustus. Hoe langer deze kortingsperiode loopt, hoe hoger de kortingen vaak worden. Tussendoor heb je wel eens een midseason sale. In deze periodes ontvang je in bijna alle (web)winkels mooie kortingen op producten. Je vindt zo’n sale-periode bijvoorbeeld bij Wiggle. In Nederland worden ook Black Friday en Cyber Monday steeds populairder.

Ook interessant
Giant Trinity Advanced Pro 2 2019
De triathlonfietsen van Fietsenwinkel.nl 2019