Van Rysel collectie 2023 Decathlon

Van Rysel collectie 2021

In 2019 kwam Decathlon met het nieuwe merk Van Rysel. Van Rysel is één van de drie merken van Decathlon die gericht is op fietsen. Naast Van Rysel – de lijn die zich vooral richt op racefietsers – heb je ook nog het merk Rockrider (voor mountainbikers) en Triban (voor de recreatiefietsers). De collectie van Van Rysel bestaat onder andere uit fietskleding, fietsen, accessoires en zelfs een fietstrainer. Nu het voorjaar er weer aankomt en de dagen steeds wat langer worden is het weer tijd om de fietskledingcollectie aan te vullen en om eventueel te kijken naar een nieuwe racefiets. In deze blog bekijken we de nieuwe Van Rysel collectie 2023 voor zowel mannen als vrouwen. Ook bekijken we de nieuwste racefietsen van deze lijn.

Van Rysel collectie 2023 Decathlon

De Van Rysel collectie 2023 overtreft in onze ogen alle verwachtingen! In de afgelopen jaren zie je de trend ontstaan dat veel wielershirts (vrij) strak aangesloten zitten op het lichaam. Niet alleen de pasvorm is strak, ook de kleur en het design van de shirts is strak. De shirts hebben vaak maar één kleur. Qua kleuren zie je rustigere en egale kleuren zoals zwart, beige, donkerrood en donkergroen terugkomen. Waar in de afgelopen jaren merken zoals Maap en Rapha als eerste deze kenmerkende fietskleding op de markt brachten, zie je dat andere merken zoals Van Rysel deze trend nu (met succes) volgen. Een groot voordeel is dat de kleding van Van Rysel een stuk voordeliger geprijsd is dan de fietskleding van veel andere merken.

Fietskleding voor vrouwen

Waar bij veel sporten mannen eerder jaloers kijken naar de vele keuzemogelijkheden die de vrouw heeft qua kleding is dat bij fietskleding zeer regelmatig andersom. Ook bij de Van Rysel collectie is dit – in onze ogen – zo. Het endurance racer fietsshirt, de fiets ondershirts en het ultralight mesh wielren ondershirt voor in de zomer hadden wij graag ook gezien in een vrouwenmodel! Wel een pluspunt: Er zijn verschillende fietsbroeken voor vrouwen in de Van Rysel collectie die een handige ritssluiting hebben rond het bekken. Hierdoor hoef je tijdens een sanitaire stop niet eerst je jack en shirt uit te doen! Het aansluitende mouwloze fietstopje (inclusief handige zakken) vinden we wel écht super!

Mannen fietskleding Van Rysel

Als man heb je enorm veel keuzemogelijkheden binnen de Van Rysel fietskledingcollectie. Wij zijn weg van de prachtige endurance racer fietsshirts. Deze fietsshirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, blauw, kaki en onze favoriet bordeauxrood. Ook de andere fietsshirts zijn qua pasvorm echt heel mooi. Naast fietsshirts heb je ook handige (strakkere) fietsjassen voor fris weer in verschillende kleuren. Deze fietsjassen zijn aan de achterzijde een stuk langer en hebben meerdere opbergvakken (al dan niet met rits). De fietsondershirts zijn qua kwaliteit echt goed, zeker wanneer je kijkt naar de prijs die je ervoor betaalt!

Van Rysel fietsen 2023

Niet alleen bij fietskleding is de trend strak en stijlvol. Ook bij de fietsen zelf is er veel aandacht voor het uiterlijk. Het is natuurlijk niet voor niks zo dat de metallic bronskleurige gravelbike van Van Rysel zo veel aandacht kreeg. Wanneer je een racefiets aan wilt schaffen vind je bij de Decathlon fietsen in verschillende prijscategorieën. Zo vind je binnen jouw budget al snel een fiets die bij jou past. Zelf hebben wij in 2019 ook een Van Rysel fiets aangeschaft bij de Decathlon. Qua specificaties en prijs/kwaliteit verhouding konden we toen nergens een betere fiets vinden! Ook nu zijn we er nog zeer tevreden over.  

Banner onder


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Plaats een reactie