Wahoo KICKR Bike V2.0: perfect voor de veeleisende triatleet- review

Wahoo KICKR Bike V2 kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

De Wahoo KICKR V2.0 is een uitstekende smart bike voor de veeleisende Deze slimme fiets  is voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor het een realistisch en uitdagend fietsgevoel geeft. Het is ook compatibel met de meeste bestaande fietsplatformen en trainingsapps. Denk hierbij aan ZWIFT en Bkool. Wij hebben deze fiets een aantal keer mogen uittesten. Dit is echt een fietstrainer waarvan we zouden willen dat deze bij ons in de pain cave zou staan, maar helaas ;).

Onze favoriete punten van deze fietstrainer

Dit is de beste smart bike die je kan kopen.

  • Interactieve fietstrainer (geen saaie trainingen meer binnen!)
  • Zeer realistisch fietsgevoel
  • Komt bijna volledig gemonteerd aan
  • Werkt samen met veel apps, zoals Zwift en Bkool

Deze smart bike kopen

We begrijpen wel dat je naar deze fiets aan het zoeken bent. Het is wat ons betreft de beste smart bike op de markt. Bij de onderstaande winkels kan je de Wahoo KICKR Bike V2 kopen. Je ziet direct in de prijsvergelijker of er een aanbieding is.

Design

Het design van de Wahoo KICKR V2.0 is modern en stijlvol. De Kickr V2 staat dus zeker niet in de weg. We kunnen wel stellen dat het een blikvanger in huis is. De KICKR Core V2 is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een robuuste constructie. De Smartbike heeft ook een aantal handige functies, zoals een ingebouwde hoogteverstelling en een instelbare weerstand, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan jouw specifieke trainingsbehoeften.

Wahoo KICKR Bike V2.0 in een video

In de onderstaande video maak je kennis met deze geweldige smart bike. Het is een video in het Duits, maar je kan automatisch gegenereerde ondertiteling aanzetten. Er zijn op YouTube en elders meer video’s te vinden, maar deze video vat alles goed samen; van uitpakken en in elkaar zetten tot koppelen en in gebruik nemen. Een duidelijke video van het kanaal Paceheads (bron)

Prestaties

De prestaties van de Wahoo KICKR V2.0 zijn indrukwekkend. Dankzij de geavanceerde technologieën die in de smart bike zijn ingebouwd, is het in staat om een realistische en uitdagende fietservaring te bieden. De fiets heeft ook een grote weerstandsbereik, van 0 tot 2200 watt, wat betekent dat het geschikt is voor zowel beginners als gevorderde fietsers. En natuurlijk al helemaal voor de veeleisende triatleet!

Connectiviteit van de Wahoo KICKR Bike V2

De Wahoo KICKR V2.0 is ook voorzien van een uitgebreid connectiviteitssysteem, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is in combinatie met andere apparaten en trainingsapps. Het is compatibel met ANT+, Bluetooth en WiFi. Dit betekent dat het gemakkelijk te verbinden is met bijvoorbeeld een fietscomputer of een fitnessapp op een smartphone.

Wahoo Kick Bike V2.0 review: onze mening

Zoals je in de bovenstaande tekst hebt kunnen lezen, zijn we erg fan van deze smart bike. Het is de beste in zijn soort. Als we een nadeel zouden moeten vinden, is het de adviesprijs. Je moet er wel flink wat geld voor neerleggen, maar krijgt er zeker een top smart bike voor terug waar je jarenlang lol van gaat hebben. Een topaankoop.

Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: