Wiggle is een van de bekendste online winkels met triathlonspullen. Zij verkopen eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een triathlon. Ze verkopen daarnaast ook de bekende merken en andere artikelen van de hoogste kwaliteit. Begin 2019 is de wintersale begonnen bij Wiggle. Je koopt verschillende triathlon-gear met hoge kortingen. De korting kan oplopen tot wel 65%! We hebben de aanbiedingen bekeken. Hieronder zie je een aantal uitgelichte artikelen van de Wiggle.nl wintersale.

Alle aanbiedingen van de Wiggle.nl Wintersale

Je kan via de onderstaande button alle triathlon aanbiedingen bekijken van Wiggle. Misschien ziet er voor jou wel wat leuks tussen! Nieuwe klanten krijgen ook nog 5 euro korting als zij zich inschrijven voor de nieuwsbrief en voor meer dan 50 euro bestellen!

Bekijk alle triathlonaanbiedingen

Aantal uitgelichte artikelen van de sale

De wintersale van Wiggle.nl bestaat uit honderden artikelen. Hieronder hebben we een aantal artikelen uitgelicht die wellicht interessant zijn:

Garmin fietscomputer met 33% korting

Bekijk de laagste prijs online

De Garmin Edge 520 is een van de betere fietscomputers. Je kan deze nu met 33% korting kopen. Ook werkt deze fietscomputer perfect samen met apps zoals Strava. Ook het fietsblad Cycling Weekly heeft deze fietscomputer een hoge beoordeling gegeven.

POC Garmin Racehelm met 60% korting

Bekijk laagste prijs online

De POC Octal Raceday Cannondale Garmin racehelm kost normaal gesproken bijna 200 euro. Je kan deze helm nu in diverse maten kopen tegen 60% korting. Het is een helm waarmee je, volgens de fabrikant, seconden zal winnen. Het is verstelbaar en heeft een speciale voering met temperatuurregulatie. De opvallende kleuren en accenten zorgen voor optimale zichtbaarheid.

Zone3 Tri Suit (mannen) met 43% korting

Bekijk laagste prijs online

Dit merk staat bij veel triathleten hoog aangeschreven. Het Zone3 heren plus tri suit heeft een elastische pasvorm met ademend comfort. Voor deze prijs ga je dit soort kwaliteit niet snel vinden voor een tri-suit.

Triathlonschoenen voor dames met 40% korting

Bekijk laagste prijs online

De lichtgewicht Flynt ™ Tri heeft de contouren van een dames-specifieke pasvorm en is gebouwd met details die het verschil maken voor triatleten. Een brede opening en brede verstelbare banden zorgen voor een precieze pasvorm die niet beperkend is, en de lus in de hiel zorgt voor snelle, gemakkelijke overgangen naar de fiets. De handgemaakte nylon buitenzool creëert een directe verbinding met je pedalen voor een zekere, efficiënte trapfrequentie.

Wetsuit voor dames met 24% korting

Bekijk laagste prijs online

Ben je op zoek naar een licht en flexibel wetsuit voor dames? Dan is de Sailfish Edge mouwloos wetsuit voor dames wellicht een goede koop. Dit wetsuit krijgt een hoge beoordeling van triathleten en is in de wintersale te verkrijgen tegen 24% korting. Wees er wel snel bij, want veel maten zijn al bijna uitverkocht!

Wiggle.nl wintersale