Aanbieding: Garmin Forerunner 935 Triathlon Bundel - €109,51 korting! Bekijk de deal

Aliexpress Black Friday aanbiedingen

Black friday banner triathlon

Normaal gesproken betaal je in de webshop van Aliexpress al niet de hoofdprijs. Tijdens de week voor Black Friday krijg je op veel producten nog eens extra korting. Voor veel mensen is Aliexpress zo groot en soms onoverzichtelijk dat ze niet weten waar ze moeten beginnen en wat goede aankopen zijn om te doen via Aliexpress. Wij hebben een aantal goede Aliexpress Black Friday aanbiedingen en zoekideeën op een rijtje gezet.

Aliexpress Black Friday aanbiedingen

Black Friday Aliexpress

In de week van Black Friday krijg je extra korting op verschillende producten op Aliexpress. De kortingspercentages kunnen per aanbieder verschillen.

Sport- Mp3-spelers en oordopjes

Voor een “simpele” Mp3-speler om te gebruiken tijdens het sporten hoef je echt geen groot bedrag neer te leggen. Op Aliexpress vind je verschillende muziekspelers en oordopjes die je als triatleet kan gebruiken tijdens het sporten. De collectie is erg uitgebreid, er is voor ieder wat wils! Ook vind je verschillende mp3 spelers die je kan gebruiken tijdens het zwemmen. Handig voor als je dit eerst eens uit wil proberen voordat je veel geld uit gaat geven aan een waterdichte mp3 speler van goede kwaliteit.

Onderwatercamera’s

Een onderwatercamera is ook zo’n uitgave waar je vaak niet direct heel veel geld aan kwijt wil zijn. Bij veel families belandt hij na een zomer al snel op de rommelzolder. Wil je eerst eens uitproberen of je het wat vindt om eventueel later een duurdere en betere variant aan te kunnen schaffen? Dan kan je prima een onderwatercamera aanschaffen op Aliexpress. Verdiep je eerst eens in de kenmerken van onderwatercamera’s om een goede keuze te kunnen maken!

Zwembrillen

Zwembrillen alie

Waarschijnlijk zijn veel triatleten het meest enthousiast over de zwembrillen die verkrijgbaar zijn in de Aliexpress webshop. Deze zie je regelmatig langskomen in discussies over de beste soorten. Ook kan je via Aliexpress makkelijk zwembrillen bestellen op sterkte.

Ook interessant
Triathlon smartwatch
De beste triathlon horloges 2020