Home » Black Friday: Suunto 9 triathlonhorloge met 200 euro korting kopen

Black Friday: Suunto 9 triathlonhorloge met 200 euro korting kopen

Black Friday triathlon horloge

Dit jaar delen we iets minder Black Friday artikelen vergeleken met de afgelopen twee jaar. We delen dit jaar alleen triathlon black Friday aanbiedingen waar we van denken: “WOW”. Ook zijn dit aanbiedingen die we zelf kopen of zouden kopen als we het nodig hebben. Gisteren ontvingen wij de Bever nieuwsbrief. Daarin stond het Suunto 9 horloge (met Triathlon Race Mode!). Deze kost normaal €499,00 (adviesprijs). Tijdens Black Friday kun je dit premium sporthorloge van Suunto kopen met 200 euro korting. Bekijk hier direct de aanbieding of lees verder voor meer informatie.

Suunto 9 informatie

De Suunto 9 is een allround premium sporthorloge en triathlonhorloge. Het heeft meer dan 80 sportmodi. Het horloge kun je eenvoudig koppelen aan je favoriete sportapp, zoals Strava of Runkeeper. De Suunto 9 meet accuraat de hartslag en heeft een ingebouwde GPS. De batterij gaat tot 25 uur (!) mee in GPS-modus. Het belangrijkste voor triatleten: Er zit een ingebouwde Triathlon Race-modus in het horloge. In deze stand worden ook de transities tussen de triathlonsporten netjes gemeten. Hiervoor hoef je het horloge alleen maar te starten in triathlonmodus en na elke sport te bevestigen dat de ene sport klaar is en je naar de transitie gaat. Dit doe je door middel van het lang drukken op de bovenste knop. Op je scherm zie je dan netjes de T1-tijd en T2-tijd verschijnen.  

Bekijk de Suunto 9 aanbieding

Via de onderstaande banner of via deze link kun je de huidige aanbieding bekijken.

Suunto 9 bever

Geldig van maandag 23 november t/m zondag 3 januari 2021. Op = Op

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *