Drie massage producten van het merk Massagerr uitgetest!

Massagerr-Massage-Gun-review-bol-930x620.jpg

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Sport en herstel kan je niet los van elkaar zien. Hoewel de meesten onder ons het liefste zoveel mogelijk sporten, is het onverstandig om fatsoenlijk herstel over het hoofd te zien. Dit kan op meerdere manieren. Zo kun je gebruik maken van een slim horloge die jouw hersteltijd meet, zoals een nieuw Garmin Forerunner horloge, of gebruik maken van hulpmiddelen. In de laatste categorie moet je denken aan massage apparaten, massage gels en cryotherapie. Qua spiermassage kun je weer gebruiken maken van massage guns en massage kussens. Wij hebben drie apparaten gekregen van het merk Massagerr om uitgebreid uit te testen: De Massagerr mini massage gun, Massagerr massage gun professioneel en het nieuwe Massagekussen. Hieronder lees je onze bevindingen met deze apparaten.

Over Massagerr

Massagerr.nl is een online massage specialist. Naast producten van het eigen Massagerr merk, worden er ook artikelen van andere bekende massage-merken verkocht. Het grote voordelen van dit platform is dat je een ruime keuze hebt in producten, er eigen voorraad is waardoor jouw massage gun of massage kussen snel geleverd wordt en de retourvoorwaarden uitstekend zijn. Het merk is opgericht door Jim van den Akker, die zelf in aanraking kwam met massage guns toen hij moest herstellen na een snowboardongeluk.

Massagerr-Massage-Gun-1024x683.jpg

Assortiment

Massagerr heeft een uitgebreid assortiment met merken zoals Muscqler, Pulseroll, Hyperice, het eigen Massagerr merk en Theragun. Het assortiment is onderverdeeld in meerdere categorieën:

  • Massage guns
  • Mini massage guns
  • Foam rollers
  • Massage ballen
  • Massagestoelen

Drie massage producten van het merk Massagerr

Voor dit artikel hebben we de Massagerr mini massage gun, Massagerr massage gun professioneel en het nieuwe Massagekussen uitgetest. Hieronder lees je kort onze bevindingen met deze artikelen.

Goed om te weten: We hebben deze artikelen gratis ontvangen om uit te testen. Hieronder lees je echter wel gewoon onze eigen mening. We vinden het altijd wel netjes om te vermelden wanneer het een samenwerking betreft.

Massagerr mini massage gun

mini-massage-gun-Massagerr-review.png

Dit is de kleinste variant van de massage guns van Massagerr. Het is een handzame massage gun die je op vier intensiteitsniveaus kan instellen. De batterij gaat tot 4 uur mee, waardoor je dit apparaat ook onderweg kan gebruiken en bijvoorbeeld meeneemt in een sporttas naar de sportschool of zwembad. Je ontvangt bij deze kleine massage gun een handige meeneemkoffer. Tijdens onze testen viel op dat het kleine apparaat toch enorm krachtig is. Een fijn model voor onderweg of om er even bij te pakken als je op de bank zit. Je krijgt vier massage opzetstukken bij dit apparaat:

  • U-vorm massage kop voor: Rug, nek en grotere spiergroepen
  • Balvormige massage kop voor: grotere spiergroepen
  • Kogelvormige kop: Triggerpoint massage (spierknopen)
  • Platte massage kop: Hiermee kan je het gehele lichaam behandelen met de mini massage gun

Bekijken in de winkel

Je kan deze massage gun direct op de eigen website kopen via deze link of via de onderstaande bekijk-knop via bol.com.

Massagerr® Mini Massage Gun - Massage Pistool - Inclusief Koffer - Klein - Krachtig - Stil

★★★★★
59,95
49,95
Bol.com
Prijs gecheckt op 17 juli 2024 13:10

Massagerr massage gun professioneel

De Massage gun pro is een massage geweer van normaal formaat. Je neemt het iets minder makkelijk mee onderweg dan het vorige model. Wij gebruiken deze massage gun voornamelijk als we na een intensieve training op de bank neerploffen. Het apparaat kan je instellen in 5 intensiteitsstanden, ook wel snelheidsstanden genoemd. Er zitten 4 opzetkopjes bij. Voordeel van het apparaat is dat het erg krachtig is en het erg geschikt is voor een deep tissue massage. Tijdens onze testen viel vooral op dat het apparaat erg stil is.

Massage gun pro

Bekijken in de winkel

Je kan deze massage gun direct op de eigen website kopen via deze link of via de onderstaande bekijk-knop via bol.com.

Massagerr® Massage Gun Professioneel - Massage Apparaat - Inclusief Standaard

★★★★★
119,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 17 juli 2024 13:10

Massage kussen shiatsu

Uitgelicht 46

Normaal gesproken testen wij vooral massage guns, maar voor Massagerr maken wij graag een uitzondering. Wij kregen het Massagerr® Shiatsu Massagekussen opgestuurd om uit te testen. Dit is een draadloos nekmassage apparaat, waar je ook je rug prima mee kan masseren. Erg handig, omdat je zelf vrij lastig je nek en rug kan masseren met een normale massage gun. Hier heb je dan vrijwel altijd een tweede persoon voor nodig als je dit soort massages goed uit wilt voeren.

Het is even zoeken naar de juiste standen en instellingen, maar na wat puzzelen werkt het allemaal als een zonnetje. Je laadt dit kussen op via het stopcontact of in de auto met de handige auto-adapter. In het kussen zitten 2 ronddraaiende massagestukken met in totaal 16 koppen. Wij vonden het vooral erg prettig om de onderrug te masseren. Dankzij de infrarood-technologie voelt de massage heerlijk warm aan. Dit is na een lange training geen overbodige luxe!

Massagerr® Shiatsu Massagekussen – Draadloos – Nekmassage Apparaat – Massage Apparaat

★★★★★
54,95
44,95
Bol.com
Prijs gecheckt op 17 juli 2024 13:10

Tip: Begin op de laagste stand (stand 1 van 3). Te hoog kan op het begin wat onprettig aanvoelen.

Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: