Felt lanceert ‘meest aerodynamische fiets ooit’

Felt AR 2020

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Felt heeft nieuwe AR-fietsen gelanceerd in februari 2020. Deze fietsen zijn volgens het bedrijf de meest aerodynamische fietsen ooit. Ze hebben een verbeterde trapefficiëntie, rijkwaliteit en zijn – uit eigen testen – 9% sneller dan de vorige generatie Felt AR. De fiets is verkrijgbaar in Felt-winkels en op de officiële website. Het AR Advanced frame heeft een adviesprijs van $3499,00, de AR advanced fiets in de Ultegra uitvoering kun je kopen vanaf $4999,00 en voor de Ultegra Di2 versie ben je minstens $6499,00 kwijt.

In deze blog bekijken we de foto’s van de fiets. Voor specificaties verwijzen we je naar de officiële website van Felt, via deze link.

Bekijk ook: De beste triathlonfietsen van 2020!

Felt AR in video

In de onderstaande bewegende beelden zie je de Felt AR Advanced-modellen aan het werk!

The All-New Felt AR Aero Road Bike from Felt Bicycles TV on Vimeo.

Foto’s van de Felt AR Advanced fietsn

De onderstaande foto’s zijn vrijgegeven door Felt

 

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.