Aanbieding: Sanbo Massage Gun: Bekijk de deal

HUUB outlet

Op de officiële website van het bekende triathlonmerk HUUB vind je nu een speciale outlet. Hier kan je producten kopen die uit de collectie gaan. Veel wetsuits zijn meer dan 100 euro afgeprijsd. Ook krijg je in de HUUB outlet op veel andere producten hoge kortingen. Wees er wel snel bij, de voorraad is beperkt en op=op!

Kortingen tot 80%

Om het merk HUUB innoveren erg belangrijk vind en steeds op zoek is naar revolutionaire nieuwe producten, worden oudere modellen eens in de zoveel tijd uit de collectie gehaald. Je krijgt dan tot 80% korting op de producten in de sale. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal stuks en maten beschikbaar, wees er dus snel bij wanneer je iets wilt kopen. Op=op. Wel betaal je vanuit Engeland verzendkosten. Via de webshop van Wiggle kan je ook makkelijk HUUB producten bestellen.

HUUB Wetsuits

In de outlet vind je veel verschillende wetsuits met mooie kortingen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor mannen en voor vrouwen. Onder deze afgeprijsde wetsuits vind je ook wetsuits die gebruikt zijn als demo-wetsuit. Veel wetsuits zijn meer dan 100 euro afgeprijsd!

Bekijk hier verschillende (afgeprijsde) HUUB producten

HUUB outlet

Het merk HUUB is bij de meeste mensen vooral bekend om de wetsuits, die ook door veel professionals worden gedragen. In de HUUB outlet vind je echter ook andere producten van het merk. In de outlet vind je bijvoorbeeld zwemkleding zoals badpakken, zwembroeken, slippers en neopreen zwemshorts. Ook vind je er triathlonpakken zonder mouwen en met korte mouwen en broeken. Een van deze triathlonpakken is ontworpen met Dave Scott die 6 keer de Ironman Hawaii heeft gewonnen. Dit pak kwam als beste uit de test van de multiple 220 triathlon awards.
Als laatste vind je nog wat losse producten zoals een zonneklep en een HUUB lunchtas en transition rugzak voor wisseltrainingen. Die laatste rugzak bevat een waterdicht compartiment waar een XL HUUB wetsuit in past, ook bevat de tas aparte compartimenten voor schoenen en zelfs je helm past in de tas.

HUUB outlet

Ook interessant
Bergafwaarts heuvelafwaarts hardlopen techniek
Bergafwaarts hardlopen: techniek verbeteren