Massagerr Mini Massage Gun review

massagerr mini massage gun (2)

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Van het merk Massagerr mochten wij een mini massage gun testen. Dit is de tweede keer dat wij een mini massage gun in handen hebben. Eerder hebben wij de mini massage gun van Addsfit getest. Deze massage gun had twee opzetstukken en was erg krachtig. In deze blog vind je onze Massagerr Mini Massage Gun review. Deze mini massage gun heeft het meeste weg van een “gewone” massage gun maar dan in een kleiner formaat. Bij de massage gun krijg je vier verschillende opzetstukken.

Over Massagerr

Massager.nl is een Nederlandse webwinkel waar je massage guns kan vinden van verschillende merken. Deze webwinkel is opgezet door Jim van den Akker die na een snowboard ongeluk en een overreden voet door een auto veel heeft gehad aan massages met de massage gun tijdens zijn herstel. In de webwinkel vind je massage guns van een goede kwaliteit en krijg je de laagste prijsgarantie. Twee merken die verkrijgbaar zijn in de webwinkel zijn Theragun en Hyperice. Deze merken zou je misschien wel kunnen zien als de “originele” massageguns. Deze massage guns werden als een van de eerste op de markt gebracht. 

Massagerr massage guns

Van het merk Massagerr vind je twee verschillende massage guns in de webwinkel. Zo kan je kiezen voor de “standaard” massage gun met 5 massage koppen en 5 snelheid niveaus. Deze Massagerr massage gun heeft een batterij die maar liefst 5 uur mee gaat en hij is enorm stil in het gebruik. Naast deze massage gun vind je ook de mini massage gun. Hier lees je in deze review meer over.

Onze eerste indruk van de Massagerr Mini Massage Gun

De Massagerr Mini Massage Gun werd geleverd in keurige, gesealde doos. In de doos vind je de mini massage gun, een oplaadkabel, een adapter en vier verschillende opzetstukken. Ook vind je een Engelstalige gebruikershandleiding met een uitleg over de werking van de mini massage gun en hoe je de verschillende opzetstukken kan gebruiken. Goed om rekening mee te houden: Bij de massage gun is geen opbergbox inbegrepen. Wanneer je de massage gun mee wilt nemen tijdens het reizen of naar de sportclub is het dus slim om zelf een opbergtas aan te schaffen. De massage gun heeft een handig en klein formaat en is een stuk lichter dan de standaard massage guns. Dit vinden wij een grote pré.

Update: Achter de schermen heeft Massagerr niet stil gezeten. Er zijn een aantal verbeteringen aan de Massagerr Mini aangebracht. Zo zit de massage gun in een nieuwe verpakking en is het voorzien van een nieuwe handleiding. Ook leuk: Je krijgt er tegenwoordig ook een mooie meeneemkoffer bij!

De Massagerr mini massage gun kopen

Je koopt de Massagerr mini massage gun in de massagerr.nl webwinkel. Plaats je een bestelling op de website? Dan kan je jouw massage gun binnen 1 à 2 werkdagen thuis verwachten. Op de bestelde producten heb je 2 jaar garantie. Mocht er iets mis zijn met de bestelde producten dan wordt er met jou gekeken naar een passende oplossing.

Massagerr mini massage gun gebruiken

Je zet deze massage gun makkelijk aan en uit door de aan/uit knop aan de achterzijde even (2 seconden) ingedrukt te houden. Wanneer je dit doet zie je dat de lampjes gaan branden. Je kan beginnen met masseren als je de aan/uit knop kort indrukt. Bij iedere keer dat je de knop indrukt gaat er een extra lampje branden en wordt de intensiteit weer iets hoger. Drie van de vier opzetstukken zijn gemaakt van hard plastic. Eén opzetstuk is een stuk zachter. De massage gun is niet persé geruisloos in het gebruik maar je kan nog makkelijk een gesprek voeren of tv kijken.

Intensiteitslevels mini massage gun:

  • 1: 2000 RPM
  • 2: 2700 RPM
  • 3: 3000 RPM
  • 4: 3500 RPM

Specificaties Massagerr Mini Massage Gun

De Massagerr Mini Massage Gun is met zijn gewicht van ongeveer 450 gram ook écht een mini massage gun. Misschien kan je de grootte nog wel het beste vergelijken met de grootte van een iPhone. Deze massage gun wordt geleverd met 4 intensiteitsniveaus en 4 verschillende massage koppen. Bij veel mini massage guns zie je dat ze vaak worden geleverd met minder massage koppen, met deze vier opzetstukken heb je dus geluk! Hieronder vind je een korte beschrijving van de verschillende bijgeleverde opzetstukken.

De vier opzetstukken:

  • U-vormig opzetstuk: Geschikt voor het masseren van grote spiergroepen maar ook voor het masseren van de nek en spieren bij de ruggengraat.
  • Bal opzetstuk: Een zacht balvormige opzetstuk waarmee je grote spiergroepen zoals de benen en rug kan masseren.
  • Kogel opzetstuk: Hiermee kan je “knopen” in de spieren (ook wel triggerpoints genoemd) masseren.
  • Plat opzetstuk: Met het platte opzetstuk kan je het gehele lichaam masseren.
massagerr mini massage gun

Batterijduur en oplaadtijd

Wanneer de massage gun van Massagerr volledig is opgeladen gaat de batterij wel 4 uur mee. Binnen 2 uur is de batterij volledig opgeladen. Bij de massage gun krijg je niet alleen een USB-C kabel maar ook een adapter extra.

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.