Nieuwe Aptonia trisuits bij de Decathlon

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Bij het uitzoeken van de mooiste aanbiedingen voor Black Friday kwamen wij erachter dat bijna alle trisuits van de Decathlon afgeprijsd zijn als laatste kans product. Dit wil zeggen dat deze producten uit de collectie gehaald worden. Eerst schrokken we wel even. Waarom zouden ze deze producten uit de collectie halen nadat ze dit jaar hun populariteit bewezen hebben? Uiteraard hebben wij hier even navraag naar gedaan en we hebben goed nieuws! Er komen namelijk nieuwe Aptonia trisuits bij de Decathlon!?

Nieuwe Aptonia trisuits bij de Decathlon

De triathloncollectie van de Decathlon wordt voor het komende triathlonseizoen uitgebreid met meerdere nieuwe Aptonia trisuits. Er komen meerdere nieuwe modellen voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Deze modellen zullen voor zowel de korte als lange afstand komen, dus met korte en langere mouwen. Ook komen er nieuwe kleuren. Helaas moeten we nog even wachten voordat we een blik kunnen werpen op de nieuwe Aptonia collectie…

Laatste kans aanbiedingen voor triatleten

Voordat de nieuwe Aptonia trisuits bij de Decathlon bekend worden gemaakt kan je de “oude” trisuits met mooie kortingen kopen bij de Decathlon. Wij hebben een aantal aanbiedingen voor triatleten bij de Decathlon op een rijtje gezet. Lees ook de blog “Decathlon trisuits review, ervaringen en soorten”. Let op: Er zijn nu nog veel maten verkrijgbaar maar de trisuits gaan hard. Wees er dus op tijd bij!

Alle aanbiedingen op een rij

Mouwloos trisuit heren

Dit mouwloze trisuit voor heren is het meest afgeprijsd van alle trisuits. In plaats van €29,99 betaal je nu slechts €18,99.

Mouwloos trisuit mannen Decathlon

Aptonia mouwloos trisuit kinderen

Het mouwloze Aptonia trisuit voor kinderen is verkrijgbaar in de kleur blauw. Je betaalt voor dit trisuit in plaats van €29,99 nu €23,99.

Trisuit kinderen decathlon review ervaring leeftijd

Zwart/roze trisuit vrouwen mouwloos

Tijdens het vorige triathlonseizoen was er voor de vrouwen alleen een mouwloos trisuit verkrijgbaar. Voor dit trisuit betaal je nu, tijdens de laatste kans uitverkoop, slechts €23,99.

Vrouwen trisuit decathlon roze

Triathlon tas

Deze Aptonia triathlon tas was één van de meest populaire tassen van het afgelopen triathlonseizoen. De tas heeft verschillende compartimenten waar je jouw materiaal overzichtelijk in kan vervoeren. De tas is groot genoeg om ook jouw helm en wetsuit op te kunnen bergen. Jouw wetsuit en zwemspullen zitten in een vak dat waterdicht is zodat je andere spullen niet nat worden. In de tas vind je ook nog een handige (race-) checklist.

Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: