ProBikeKit Black Friday aanbiedingen

Black Friday

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Een minder bekende webwinkel is ProBikeKit. In deze webshop vind je van alles voor fietsers. Het aanbod bestaat uit producten van verschillende grote fietsmerken zoals Shimano, Castelli, Campagnolo. Dit zijn slechts enkele van de meer dan 180 fietsmerken die hier verkrijgbaar zijn. Je kan hier terecht voor kleding en accessoires zoals sporthorloges, fiets reiskoffers, banden, wielen en powermeters! In de dagen naar Black Friday vind je op de website een aantal mooie aanbiedingen. Wij hebben een aantal mooie ProBikeKit Black Friday aanbiedingen op een rijtje gezet.

Tip: Black Friday 2021 is op 26 november 2021, maar de gehele week zijn er gave deals. Dit bericht bevat de deals van vorig jaar. Een actueel overzicht van 2021 hebben we gemaakt op de pagina: Black Friday 2021 triathlon aanbiedingen.

ProBikeKit Black Friday aanbiedingen

BF probikekit

In de week naar Black Friday vind je iedere dag Black Friday countdown deals op ProBikeKit. Wij hebben aanbiedingen uit verschillende categorieën op een rijtje gezet. We zijn lang niet aan alle categorieën toegekomen, neem dus ook zeker eens een kijkje op ProBikeKit!

Powermeters

Een powermeter is een dure aankoop waar maar weinig triatleten budget voor hebben of opzij kunnen zetten. Als je een powermeter in je bezit hebt kan je echter gericht naar betere prestaties toe werken. Het heeft dus zeker een meerwaarde! In de ProBikeKit webshop zijn een aantal powermeters flink afgeprijsd.

4IIII PRECISION 2.0 3D POWER METER – 105 5800 – BLACK

Voor deze powermeter betaal je nu in plaats van €428,49, €270,99. De powermeter is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

4IIII PRECISION 2.0 3D POWER METER – ULTEGRA 6800

powermeter 2

Deze powermeter is afgeprijsd van €529,99 naar €299,49.

Avio PowerSense Power Meter

powermeter 3

Deze Powermeter is voordeliger dan de twee voorgaande powermeters. Voor deze powermeter betaal je €197,99 in plaats van €225,99.

Fietstrainers

Fietstrainers zijn ideaal wanneer je in de winter toch alle fietstrainingen wilt blijven doen en je niet wilt laten tegenhouden door vrieskou en winterse neerslag. Natuurlijk kan je met de juiste kleding ook heerlijk fietsen op een ijskoude maar heldere en zonnige dag! Wanneer je bereid bent meer uit te geven aan een fietstrainer kom je uit bij fietstrainers die een realistische ervaring kunnen nabootsen en waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je achterband sneller slijt. Een aankoop waar je járen plezier van kunt hebben.

CYCLEOPS H2 DIRECT DRIVE SMART TRAINER

CycleOps

Deze superdeluxe Cycleops fietstrainer is maar liefst €407 euro afgeprijsd. Je betaalt nu in plaats van €1130,49, €723,49. Een flink bedrag inderdaad, maar daarvoor krijg je wel het beste van het beste. De fietstrainer is enorm stil en kan een stijgingspercentage van 20% nabootsen. Deze fietstrainer biedt dezelfde ervaring als het fietsen op de weg.

Omnium Trainer Roller

fietstrainer roller

Deze roller fietstrainer lijkt een beetje op de Tacx fietstrainer die tijdens de fietsmeting van de Biomechanieker werd gebruikt.

Fietsschoenen

De meeste triatleten en fietsers fietsen in de winter met hun normale fietsschoenen waar ze speciale overschoenen overheen dragen om geen koude voeten te krijgen. Echter bestaan er ook speciale fietsschoenen die geschikt zijn om te dragen in de winter. Wij hebben enkele fietsschoenen op een rijtje gezet. In de webwinkel van ProBikeKit vind je nog veel meer afgeprijsde fietsschoenen, neem dus zeker eens een kijkje!

Shimano winter fietsschoenen

shimano winter fietsschoenen

Deze waterdichte en fleecegevoerde schoenen zijn ideaal om te dragen tijdens het fietsen op koude en natte winterdagen.

Northwave winter fietsschoenen

North Wave winter fietsschoenen

Het bekende merk Northwave heeft ook speciale fietsschoenen in de collectie voor koude en natte dagen. Speciale carbon arctic fietsschoenen. Met deze schoenen aan houd je altijd warme voeten tijdens het fietsen!

Optrimize

Categorie: Overig

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: