Redactielid van Triathlon365 in nieuwe Becel content serie ‘De + van…’

Henk medaille

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Hebben jullie de nieuwste content-serie van Becel al gezien? Ons redactielid Henk is gevraagd als ster voor de eerste lange video van de serie! Uiteraard zijn wij erg trots op het eindresultaat. De serie gaat over 50+ers die ongeacht hun leeftijd midden in het leven staan. In de video zie je hoe Henk op 66-jarige leeftijd nog vol bezig is met trainen. Nu hij met pensioen is, heeft hij genoeg tijd om volop te zwemmen, fietsen en hardlopen. Dit zie je natuurlijk terug in de prachtige video!  Naast het sporten zie je ook hoe hij in het leven staat.

De + van een sterk hart – de + van Henk (volledige versie)

Bekijk hieronder de volledige versie van de Youtube-video:

De + van een sterk hart – de + van Henk (korte versie)

Becel heeft ook een korte versie uitgebracht. Deze versie bekijk je in de onderstaande video:

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.