Home » Sport MP3 spelers voor triatleten

Sport MP3 spelers voor triatleten

sport mp3 speler

Wanneer je in een week veel uren besteed aan het trainen voor een triathlon, kan het fijn zijn om te trainen met muziek op. Zeker als je alleen traint kan muziek voor afleiding zorgen tijdens een lange duurloop, krachttraining of tijdens een lange duurrit op de tacx of een andere fietstrainer. Het is wel belangrijk om te kijken wanneer en hoe je op een veilige manier muziek kan luisteren tijdens een training. In deze blog vind je verschillende sport MP3 spelers voor triatleten.

Gebruik van MP3 spelers tijdens het sporten

Tijdens alle sporten (ook in de buitenlucht) is het toegestaan om muziek te luisteren. Let op: Vanaf 1 juli 2019 mag je geen elektronische apparaten (zoals muziekspelers) meer bedienen tijdens het fietsen. Als je stilstaat mag je de apparaten wel bedienen. Tijdens het fietsen mag je wel muziek luisteren. Het is wel belangrijk dat je er tijdens het fietsen voor zorgt dat je het omgevingsgeluid hoort. Zorg er dus voor dat je het volume laag zet of één oordopje uit je oor doet.

banner

Sport MP3 spelers voor triatleten

Wanneer je op zoek bent naar sport MP3 spelers is het belangrijk om goed te kijken of je tijdens het dragen en meenemen van de MP3 speler genoeg bewegingsvrijheid behoudt. Zo heb je MP3 spelers met een speciale clip waardoor je de MP3 speler makkelijk kan bevestigen aan je sportkleding en je tijdens het sporten je handen vrij hebt. Ook heb je een MP3 speler met geïntegreerde oordopjes. Kijk ook naar MP3 spelers die niet te groot en zwaar zijn. Verder is het belangrijk om te kijken of de MP3 speler waterbestendig is. Dit is niet alleen handig tijdens het zwemmen, ook wanneer je veel zweet is dit een goede eigenschap.

Sony NWWS414

Bekijk deze MP3 speler op CoolBlue

De Sony NWWS414 is een waterdichte 8 GB MP3 speler die je naast het fietsen en hardlopen ook kan dragen tijdens het zwemmen. De MP3 speler is bestand tegen temperaturen van -5 tot 45 °C. De MP3 speler heeft geïntegreerde oordopjes waardoor je tijdens het sporten veel bewegingsvrijheid hebt. Wanneer de mp3 speler volledig opgeladen is heb je 12 uur luisterplezier. Is de accu leeg? Dan kan je na 3 minuten opladen weer een uur vooruit.

sport mp3 speler

Sony NW-WS625B

Bekijk deze MP3 speler op CoolBlue 

Deze Sony sport MP3 speler is vergelijkbaar met de Sony NWWS414. Veel kenmerken zijn hetzelfde. Het verschil is dat je bij deze MP3 speler maar liefst 16 GB opslagruimte hebt. De speler kan 30 minuten lang 2 meter onder water. Wil je de speler tijdens vakanties gebruiken in de zee? Ook dat is mogelijk! De Sony NW WS625B is ook geschikt voor extremere omstandigheden. Hij wordt niet belemmerd door stof of door extremere temperaturen. Verder is het mogelijk om bij deze speler omgevingsgeluiden door te laten.

sport mp3 speler

Difrnce MP855

Bekijk deze MP3 speler op CoolBlue

Deze, zeer betaalbare MP3 speler, kan je met de bevestigingsklem vastmaken aan je sportkleding. De geluidskwaliteit wordt door de gebruikers geprezen, net als de ruimte voor opslag van nummers en de gebruiksduur. Gebruikers zijn bij deze MP3 speler iets minder tevreden over het gebruiksgemak van het apparaat. Het schakelen naar het volgende bestand duurt lang en wanneer je de MP3 speler opnieuw opstart begint hij steeds opnieuw en niet bij het nummer waar je bent gebleven. Voor deze prijs zijn dit echter verwaarloosbare minpuntjes. De MP3 speler is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

mp3 speler sporters

SanDisk Clip Sport Go

Bekijk deze MP3 speler op Bol.com

De SanDisk Clip Sport Go is een compacte en lichte MP3 speler. De MP3 speler kan je makkelijk bevestigen aan je sportkleding met behulp van een handige clip. Voor een zeer nette prijs krijg je een opslagcapaciteit van maar liefst 32 GB. De MP3 speler ondersteund ITunes inhoud. Ook beschikt de SanDisk Clip Sport Go over een ingebouwde FM-radio. De accu gaat, wanneer hij helemaal is opgeladen, maar liefst 18 uur mee.

mp3 speler voor triatleten

Meer sport MP3 spelers voor triatleten

Bekijk sport MP3 spelers op CoolBlue | Sport MP3 spelers op Bol.com

De bovenstaande MP3 spelers zijn slechts een selectie van de sport MP3 spelers die verkrijgbaar zijn. Bekijk alle MP3 spelers via de link hierboven. Zo vind je onder andere een MP3 speler voor om je pols en meerdere draadloze in-ear sport koptelefoons met ingebouwde MP3 speler. Op Triathlon365 vind je ook een blog met MP3 spelers voor tijdens het zwemmen.

Houders voor MP3 spelers op de fiets

Wil je toch graag een ander nummer aan kunnen zetten tijdens het fietsen? Dan kan je er ook voor kiezen om een houder op je fiets te zetten. Je mag een mobiel apparaat namelijk wel gebruiken wanneer deze in een houder zit! Binnenkort vind je op Triathlon365 een blog over houders voor MP3 spelers op de fiets.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *