Sportbeha’s voor triatletes

sportbeha's

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Wanneer je traint voor een triathlon is het fijn om een goede sportbeha te hebben die ook stevig zit tijdens intensieve sporten zoals hardlopen. Het is vaak een zoektocht om een sportbeha te vinden die stevig zit en de juiste pasvorm heeft voor jou. Waar de ene sportbeha perfect zit bij jou, heeft iemand anders weer een ander model nodig. Belangrijk is het om te zoeken naar een high impact of high intensity sports bra. In deze blog hebben wij een aantal goede sportbeha’s voor triatletes op een rijtje gezet.

Sportbeha’s voor triatletes: Hier moet je op letten!

Bij het uitzoeken van een sportbeha als triatlete is het belangrijk om te kiezen voor een high impact of high intensity sportbeha. Deze heb je nodig tijdens activiteiten zoals hardlopen. Tijdens het fietsen zou je ook kunnen kiezen voor een medium impact sports bra. Weet je niet goed waar je jouw zoektocht moet beginnen? Wij hebben een lijst gemaakt met een aantal (bekende) merken met sportbeha’s.

Shock Absorber

Bekijk de Shock Absorber sportbeha’s | Lascana webwinkel

Shock Absorber is een zeer bekend sportbeha merk. Deze beha’s staan erom bekend dat ze tijdens het sporten zitten als een soort “harnas”. De Shock Absorber beha’s zijn al jaren herkenbaar doordat het model hetzelfde blijft. Wel worden er nog verbeteringen aangebracht waardoor de beha nog beter blijft zitten.

shock absorber

Triumph Triaction

Bekijk de Triumph Triaction sportbeha’s | Webwinkel Lascana

Triumph is een lingeriemerk voor vrouwen met een speciale sportcollectie “Triaction”. Naast sportbeha’s en sportondergoed heeft dit merk ook sportkleding in het assortiment. Het fijne aan dit merk is dat ze verschillende modellen sportbeha’s in het assortiment hebben voor intensieve activiteiten. De sportbeha’s zitten niet alleen heel stevig, ze zien er ook nog eens heel mooi uit!

triumph triaction

Anita Active sportbeha’s

Anita Active sportbeha’s | Bekijk op Lascana |

Wanneer je op zoek bent naar een functionele sportbeha die ook nog eens erg mooi is, kan je een kijkje nemen bij de Anita Active beha’s. De beha’s zijn verkrijgbaar in de maten AA t/m H. Er zijn beha’s voor medium support en voor maximum support.

Anita Active sportbeha's

Odlo

Bekijk de Odlo sportbeha’s | ga naar de webwinkel van Bever |

Het merk Odlo staat niet direct bekend als merk dat ook sportbeha’s in de collectie heeft. Waarschijnlijk ken je het merk eerder van de outdoor sport(onder)kleding. Odlo heeft echter verschillende sportbeha’s in het assortiment. De double high-sport bh is special gemaakt voor de intensieve trainingen.

sportbeha Odlo

Röhnisch

Bekijk de Röhnisch sportbeha’s | Bever.nl|

Röhnisch is een sportmerk uit Zweden met kleding voor en door vrouwen. Het model Kay Sport BH is zeer geschikt voor intensieve sporten. De beha is gemaakt van een stof dat het transpiratievocht goed afvoert en de racerback zorgt voor een goede drukverdeling. Naast dat het een goede sportbeha is, is het ook een mooie sportbeha die je makkelijk als croptop zou kunnen dagen tijdens warme dagen.

röhnisch sportbeha's

Hunkemöller sportbeha’s

Bekijk de Hunkemöller beha’s | Hunkemöller |

Hunkemöller staat bekend om betaalbare sportkleding, nachtkleding, lingerie en betaalbaar sportondergoed. De (web)winkel heeft verschillende beha’s in de collectie voor activiteiten met verschillende intensiteiten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende levels, level 1, 2 en 3. Hierbij is level 3 high support en dus geschikt voor intensieve activiteiten.

sportbeha hunkemoller

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.