Triathlonkleding op Aliexpress

triathlonkleding

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Bekijk hier de review over de Aliexpress triathlonproducten

De aanschaf van alle triathlonbenodigdheden kan voor veel mensen een drempel zijn om met de triathlonsport te beginnen. Dit vinden wij heel erg jammer! Al eerder vond je daarom op triathlon365 een triathlon starterspakket voor beginners onder de €1000 euro. Wij willen op onze website voor iedereen de beste opties kunnen bieden, welk budget je ook hebt. Daarom zijn wij dit keer gaan kijken naar triathlonkleding op Aliexpress. Wij hebben uitgezocht wat er allemaal op Aliexpress te vinden is voor triatleten. Ook hebben wij zelf een aantal producten besteld waar je binnenkort een review over kan vinden.

Tips voor het kopen op Aliexpress

Een goede tip die vaak wordt gegeven voor het kopen op Aliexpress is dat je moet kijken naar foto’s bij de reviews (of foto’s van het ware product bij de advertentie). Je ziet dan precies wat de kwaliteit van de kleding is. Kan je de foto’s niet bekijken? Dan blijft het vaak een beetje een verrassing wat je in huis krijgt.

Triathlonkleding op Aliexpress

Op Aliexpress vind je veel verschillende trisuits. Wanneer je alle triathlonpakken bekijkt is het soms een raadsel of er ook echt een verschil zit tussen de fietspakken en trisuits. Heeft het trisuit ook echt een dunnere zeem? Dit is iets dat wij graag wilden weten en waarom wij kleding op Aliexpress hebben besteld. Qua stijl zie je dat er eigenlijk voor ieder wat wils is, of je nou op wilt vallen of liever een basic pak draagt. Veel pakken hebben een langere rits aan de voorzijde. Er zijn pakken voor vrouwen en mannen. Ook voor kinderen is er genoeg kleding te vinden.

Santic

Bekijk de Santic producten in de webwinkel

Als je op internet zoekt naar ervaringen met fietskleding of triathlonkleding van Aliexpress wordt het merk Santic vaak genoemd als een kwalitatief goed merk. Het is iets prijziger vergeleken met andere kleding op Aliexpress maar erg goedkoop vergeleken met echte merkkleding. Wel valt kleding van dit merk soms iets kleiner en kunnen de pijpjes iets korter zijn dan je van andere fietsmerken gewend bent. Je vind hier ook trisuits.santic trisuit

Raccmer

Ga naar de Raccmer fietskleding

Nog een merk dat vaak in fora genoemd (en geroemd) wordt is Raccmer (cycling). Het merk wordt geprezen om de kwaliteit en het uiterlijk van de kleding.  Voor €11,49 koop je al een fietsshirt en tussen de €14,- en €15,33 een fietsbroek. Van hetzelfde merk vind je ook andere fietsspullen zoals fietshandschoenen (onder andere de onderstaande met retro look), armstukken en fietssokken. raccmer fietshandschoenen

Boestalk triathlonkleding

Bekijk de Boestalk kleding

Voor ongeveer 36 euro koop je een pak bij deze aanbieder. Veel pakken hebben een opvallende kleur en print. De foto’s van het product zien er best goed uit! Het is nog wel even de vraag of het écht een triathlonpak is en wat de kwaliteit en pasvorm zijn in het echt.triathlonkleding

Prendas Ciclismo

Ga naar Prendas Ciclismo

Na even rondkijken op Aliexpress kwamen wij bij de aanbieder Prendas Ciclismo terecht. Volg je ons al langer? Dan ben je misschien bekend met deze aanbieder door de blog: Met passie gemaakte retro fietskleding. Het is waarschijnlijk wel een andere aanbieder dan deze naamgenoot. Maar geloof ons: Op het eerste gezicht is dit veruit onze favoriete aanbieder op Aliexpress! Nu nog uitproberen of de kwaliteit net zo goed is als het lijkt.

Personaliseer jouw eigen triathlonkleding

Bekijk de customized trisuits 

Er zijn ook verschillende verkopers op Aliexpress die jou kunnen helpen bij het personaliseren van een triathlonpak. Bij veel aanbieders kan je over het ontwerp overleggen en krijg je de kleding eerst te zien voordat de kleding verzonden wordt.

Meer triathlonbenodigdheden

Op Aliexpress vind je naast triathlonkleding nog meer triathlonbenodigdheden. Veel mensen zijn fan van de zwembrillen van Aliexpress. In de webwinkel vind je fietsschoenen, hardloopschoenen, zwemspullen. Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken en je vindt het. Ook vind je veel t-shirts met triathlon(-gerelateerde) teksten en afbeeldingen.

 

Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: