Sportvoeding pakket: Proefpakketten met sportrepen, gels en meer

Sportvoeding-pakket-Proefpakketten-met-sportrepen-gels-en-meer

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Wil jij graag meerdere merken, smaken en soorten sportvoeding testen? Dan kan je in meerdere webwinkels een sportvoeding pakket kopen. Zo zijn er verschillende proefpakketten verkrijgbaar met bijvoorbeeld sportrepen, gels en andere producten. In deze blog vind je een overzicht van verschillende sportvoeding proefpakketten die je aan kan schaffen. Soms zijn de pakketten met meerdere smaken ook meteen voordeelpakketten. Van Maurten hebben ze op dit moment helaas geen proefpakket.

Sportvoeding pakket met verschillende energiegels

Hieronder vind je de verschillende sportvoeding pakketten met meerdere smaken gels van merken zoals Aptonia, Isostar en PowerBar.

Aptonia pakket met 7 verschillende energiegels

In de Decathlon webwinkel kan je een pakket aanschaffen met 7 verschillende gels uit het Aptonia assortiment. Aptonia is het merk van Decathlon dat zich richt op de triatleet. De gels bevatten 22 à 23 gram koolhydraten per verpakking. Het proefpakket bestaat uit 3 verschillende energiegels in de smaken framboos, appel en gezouten karamel. Naast de gewone energiegels heb je ook de energiegel+. De energiegel+ bevat ook cafeïne en BCAA’s. Deze energiegel+ is verkrijgbaar in de smaken citroen, cola, citrus en zwarte bes.

Isostar sportvoeding pakket met energiegels

Wil je de gels van het merk Isostar uitproberen? Dan kan je een proefpakket aanschaffen met 6 verschillende smaken gels. In het pakket vind je twee gels met colasmaak, 2 cranberry gels, een rood fruit gel met BCAA en een citrus gel met cafeïne. De gels bevatten 13 tot 23 gram koolhydraten per stuk (afhankelijk van de smaak).

Eurosport multipack

In het Eurosport multipack vind je 8 veganistische gels. De gels hebben een 2:1 verhouding tussen glucose en fructose. Probeer de smaken aardbei, perzik, cola en framboos. De aardbei en perzik gels bevatten ook magnesium en de cola en framboos gel bevatten cafeïne. Een verpakking bevat 26 gram koolhydraten.

SiS GO Isotonic energy gel variety pack

Van het merk SiS kan je een variety pack bestellen met 7 verschillende smaken. Eén gel bevat 40 gram koolhydraten. De smaken in het variety pack zijn: Appel, Lemon & Lime, sinaasappel, zwarte bes, ananas, grapefruit en tropische vruchten.

PowerBar multiflavour PowerGel pack

Wil jij de bekende PowerGel uitproberen van het merk PowerBar? Dan kan je ervoor kiezen om het multiflavour 4-pack te kopen. In deze verpakking vind je vier verschillende gels met ongeveer 27 gram koolhydraten per gel. Probeer de smaken red fruit, lemon lime, strawberry banana en green apple. De gel met de smaak green apple bevat ook cafeïne.

Sportvoeding pakket: Proefpakket met energierepen en meer

Ben jij op zoek naar een sportvoeding pakket met meerdere varianten sportvoeding? Dan kan je kijken naar één van de onderstaande sportvoeding pakketten.

PowerBar energize bar sportvoeding pakket

De PowerBar energize bar bevat per reep 40 gram koolhydraten en extra natrium en magnesium. Deze reep is verkrijgbaar in vier verschillende smaken: Chocolate, cookies & cream, banana punch en berry. Doordat de repen een laag vetgehalte hebben zijn ze makkelijker verteerbaar tijdens het sporten.

Innerme healthy sports box

Het onderstaande pakket bevat meerdere repen, sportgels en andere producten die zeer geschikt zijn voor de sporter. Alle producten zijn biologisch en veganistisch. In het pakket vind je vier verschillende energy bars in de smaken vanille, appel-kaneel, groene thee-citroen en cacao-sinas. Ook vind je in het pakket een oat bar met noten en zaden, een superfood bar met chia, goji en cacao en twee proteïnebars in de smaken chocolade en amandel-abrikoos. Probeer ook de verschillende gels, een endurance gel of één van de twee fast gels in de smaken aardbei of citroen. Als afsluiter kan je de isotonic energy drink proberen met fruitsmaak.

4Gold starter pack belevingsbox

Deze belevingsbox van het merk 4Gold bevat verschillende producten die perfect zijn voor duursporters. In het pakket vind je een goudkleurige bidon met een inhoud van 600 ml, twee verschillende plantaardige energierepen met ongeveer 37 gram koolhydraten, twee verschillende isotone gels en drie porties isotone drank met zowel koolhydraten als elektrolyten.

PowerBar electrolyte tabs

De verschillende smaken PowerBar electrolyte tabs kan je uitproberen wanneer je het 3-pack aanschaft. Probeer de smaken pink grapefruit, lemon tonic én mango passionfruit. Deze electrolyten tabletten kan je op lossen in water. De elektrolytendrank bevat weinig calorieën en koolhydraten maar wel de belangrijkste electrolyten, namelijk natrium, chloride, kalium, magnesium en calcium.

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.