Zonnebrand voor tijdens een triathlon(training)

zonnebrand voor tijdens een triathlon

Wanneer je traint in de zon is het belangrijk om je huid goed te beschermen. Tijdens trainingen wil je dat de zonnebrand die je gebruikt niet bij de eerste zweetdruppel verdwijnt en/of niet meer werkt. Het liefst wil je natuurlijk dat hij bescherming biedt, ook na het zwemmen in buitenwater. Wij zochten een aantal merken en soorten zonnebrand voor tijdens een triathlon (training) op.

Ultrasun: Zonnebrand voor sporters

Bekijk de ultrasun zonnebrand hier 

Het merk Ultrasun heeft zonbescherming in het assortiment zonder parfum, minerale oliën, emulgatoren en conserveringsmiddelen. Dankzij deze kenmerken is dit merk ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.
Naast de standaard producten bieden ze ook zonbescherming aan speciaal voor (actieve) sporters. Deze sportbescherming bestaat uit een transparante (niet kleverige) gel. De gel blijft zitten wanneer je flink zweet en wanneer je gaat zwemmen.
Ook veel producten uit de lijn van de standaard zonneproducten zijn geschikt voor sporters en zwemmers.

ultrasun sport

[button color=”black” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.voordeeldrogisterij.nl/catalogsearch/result/?q=ultrasun”]Bekijk de Ultrasun producten hier[/button]

Lancaster: Speciale sport lijn

Lancaster sun sport collectie | Bekijk de producten hier |

Lancaster is een bekend huidverzorgings- en beautymerk die ook een aantal verschillende zonnebeschermingsproducten in de collectie heeft speciaal voor sporters. De sun sport collectie bestaat onder andere uit zonnespray, cooling mist met zonbescherming, een stick, zonnebrand gel voor het gezicht en zelfs een speciale deodorant.

[button color=”black” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://tidd.ly/4c052dd4″]Bekijk de Lancaster Sport Sun producten hier[/button]

Riemann P20: Biedt tot 10 uur lang bescherming

Riemann P20 producten | Bekijk op deonlinedrogist.nl

De producten van het merk Riemann P20 bieden tot wel 10 uur lang bescherming tegen de zon. Ook is de zonbescherming van het merk waterbestendig tot wel 80 minuten in het water. De zonnebrand is niet kleverig, doorschijnend en trekt snel in de huid. Daarnaast is deze zonnebescherming geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

P20 zonnebrand

Lucovitaal: Insectenwerend

Lucovitaal zonbescherming | Bekijk op Voordeel Drogisterij

Nog een waterafstotende zonnebrand die je maar één keer per dag hoeft te smeren is de All day sun zonnebrand van het merk Lucovitaal. Bijzonder is dat de zonbescherming ook nog eens insectenwerend is. Ideaal wanneer je wilt trainen tijdens een vakantie in een gebied waar je veel last hebt van insecten.

lucovitaal zonnebrand

Island Tribe zonnebrand voor duursporters

Island Tribe zonnebrand | Bekijk op de website van Duursport.nl

In de webshop van Duursport.nl vind je zonnebrand van het merk Island Tribe. Het is een waterproof variant die zijn oorsprong heeft in de watersportwereld. Door de eigenschappen is dit een ideale zonnebrand die zeer geschikt is voor sporters die hevig transpireren en natuurlijk voor triatleten! Het merk vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika, en is gevestigd in Nederland. Island Tribe is bekend over de hele wereld.

island tribe zonnebrand

Trafelsafe zonnebrand

Bekijk de Trafelsafe zonnebrand op de website van Bever

Deze zonnebrandcrème van Trafelsafe is ontwikkeld in de Zwitserse bergen. Het is een perfecte crème voor buitensporters, of je nou wintersporter bent of triatleet. Deze variant is op basis van liposomen, dat zijn huideigen vetten, door deze eigenschap trekt de crème in de bovenste laag van de huid. De zonnebrandcrème is langer werkzaam en spoelt er niet af door zwemmen, zweten of zelfs afdrogen met een handdoek (rubproof).

travelsafe sunprotect

Banner onder


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Plaats een reactie