Addsfit Deep Tissue massage gun review

Review Addsfit Deep Tissue massage gun (3)

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Al eerder mochten wij van Addsfit de mini massage gun testen. Deze massage gun heeft ons echt verrast. Vooral vanwege het handige handzame model en de kracht die hij leverde. Vergeleken met de andere modellen van onder andere Sanbo en MUSQCLER leverde de mini massage gun van Addsfit namelijk de meeste kracht. Nu hebben wij ook de Deep Tissue Massage Gun van Addsfit gekregen om te testen. Inmiddels hebben wij deze massage gun een week of twee in huis en hebben we hem al regelmatig gebruikt. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees dan snel verder!

Onze eerste indruk van de Addsfit Deep Tissue massage gun

De Addsfit massage gun wordt net als de mini massage gun van dit merk geleverd in een stevige koffer. Met op de voorkant het logo en aan de zijkant een labeltje met het logo. Aan de binnenzijde van de koffer vind je aan één zijde een groot vak met een rits. In dit vak vind je twee Addsfit boekjes. In één boekje vind je in verschillende talen (waaronder in het Engels) de specificaties, een uitleg over hoe je de massage gun kan gebruiken, tips voor het opladen, en uitleg voor het onderhouden, schoonmaken en opbergen van de massage gun. In het andere (grotere) boekje vind je handige afbeeldingen zodat je precies weet voor welke spiergroepen de verschillende opzetstukken geschikt zijn. De opzetstukken zitten in een kleiner “tasje” bij elkaar opgeborgen. Verder vind je de massagegun, de batterij en de oplader in de tas.

Review Addsfit Deep Tissue massage gun 2

De opzetstukken van de Deep Tissue massage gun

De Addsfit Deep Tissue massage gun wordt geleverd met vijf verschillende opzetstukken. Waar het materiaal van de opzetstukken bij andere massage guns weleens kan verschillen, zijn deze opzetstukken allemaal gemaakt van hetzelfde materiaal. De opzetstukken zijn gemaakt van een rubberachtig materiaal. Hierdoor zijn de opzetstukken ook makkelijk schoon te houden. Om de opzetstukken op de massage gun te zetten moet je even wat kracht gebruiken. Ook om de opzetstukken er weer af te halen heb je wat kracht nodig. Voordat je de batterij in de massage gun schuift is het slim om eerst even te kijken hoe hij erin moet. Hij past als een “makkelijke puzzel”.  

Review Addsfit Deep Tissue massage gun

Zo werkt de Deep Tissue massage gun van Addsfit

Voordat je kan beginnen met de massage moet je het schuifje aan de onderzijde van de batterij naar “on” schuiven. Vergeet het schuifje na de massage niet weer te verzetten! Aan de achterzijde van de massage gun vind je de aan en uit knop. Met deze knop kan je ook de intensiteit verstellen. Je gebruikt hier de plus of de min knop voor. In totaal kan je kiezen uit 9 verschillende intensiteitsstanden die lopen van 1700 RPM tot 3300 RPM. Zet de massage gun even uit wanneer je het opzetstuk wilt veranderen. De massage gun is stil in het gebruik, echter niet “muisstil”.

Amazon

2021 addsfit® Deep Tissue Massage Gun Massage Apparaat Massagegeweer Stille Percussiemassager Elektrisch - [5 Siliconen Massagekoppen & 9 Snelheden] Vibratieapparaat voor Schouder/Rug/Spieren

Amazon.nl

Kenmerken

  • Geschikt voor zowel mensen met een atletisch, als met een gevoelig lichaam - De addsfit MAX massage gun biedt 1700-3300 pulseringen per minuut. Het heeft 9 snelheden, de pulseringen halen een diepte van 12 millimeter in de spieren en hebben een pulserende kracht van 12 tot 16kg. Het apparaat komt met 5 kopstukken met verschillende hardheid.
  • Maakt spiergroepen los en beschermt ze - In plaats van een EVA bal of andere plastic kopstukken, biedt addsfit 5 siliconen kopstukken met verschillende vormen en hardheid gebaseerd op wetenschappelijke validatie. Vergeleken met een EVA bal, de siliconen kopstukken van addsfit hebben het voordeel dat ze anti-transpiratie, anti-huidschilfers en anti-bacteriën zijn. Bovendien kan de afwerking van siliconen zacht weefsel en de gebieden rond de botten beschermen.
  • Muisstil - Het apparaat is uitgerust met een aerodynamische geluiddempende buitenkant, een high-torque borstelloge motor, onderdelen van militaire kwaliteit en akoestisch absorberend materiaal. De addsfit deep tissue massage gun heeft in tests bewezen dat het op 30 centimeter afstand minder dan 39 decibel produceert.
  • Lange accuduur - De accu bestaat uit zes oplaadbare lithium ion batterijen van 2500mAH. Het kan wel tot 5 uur gebruikt worden na één keer opladen en kan zijn capaciteit behouden na een laad/ontlaadcyclus test.
  • Het pakket bestaat uit: 1 addsfit MAX massage gun, 1 oplaadbare lithium ion accu, 5 speciale massage kopstukken, 1 oplader, 1 luxe opbergkoffer, 1 gebruikershandleiding, 1 massage handleiding, 1 3-jarig garantiebewijs

Batterijduur en oplaadtijd

De batterij van de massage gun gaat 270 minuten mee. Wanneer de massage gun aan staat zie je aan de achterzijde een lampje branden. Brandt dit lampje groen? Dan is de batterij tussen de 100 en 40% vol. Brandt het lampje rood? Dan is de batterij tussen de 40 en 20% vol. Knippert het rode lampje? Dan is de batterij tussen de 20 en 0% opgeladen. Het liefst laad je de batterij op voordat het rode lampje begint te knipperen. Wanneer de batterij volledig opgeladen moet worden vanaf 0 tot 20% dan duurt dit zo’n 1,5 à 2 uur. Brandt het lampje tijdens het opladen groen? Dan is hij (bijna) volledig opgeladen.

Review Addsfit Deep Tissue massage gun 1

Addsfit massage gun kopen

De massage guns van het merk Addsfit zijn te koop bij Amazon.nl. Je vindt hier de Deep Tissue Massage Gun van Addsfit en de mini massage gun.

Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: