Addsfit mini massage gun: Onze ervaringen

Addsfit mini massage gun: Onze ervaringen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

In samenwerking met Addsfit mochten wij de mini massage gun van dit merk testen. Al eerder hebben wij massage guns van de merken Sanbo en MUSCQLER kunnen testen. Met zo veel vergelijkingsmateriaal waren wij natuurlijk benieuwd naar onze ervaringen met deze mini massage gun. Het grootste verschil met de andere massage guns? Deze mini massage gun is ook écht mini. Het is een handzaam en makkelijk mee te nemen massage apparaat. In deze blog vind je een verslag van onze ervaringen met de Addsfit mini massage gun.

Over het merk Addsfit

Voordat wij werden benaderd door Addsfit waren we dit merk eigenlijk nog niet eerder tegengekomen. De producten van dit merk zijn verkrijgbaar op Amazon.nl. Het assortiment bestaat uit twee grotere massage guns met meerdere opzetstukken en intensiteitsstanden en één mini massage gun. Deze mini massage gun is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, skye grey en roze goud. Ook vind je op Amazon.nl een extra batterij van Addsfit. Alle producten krijgen op Amazon vooral positieve reviews.

De eerste indruk van de Addsfit mini massage gun

De Addsfit mini massage gun is heel klein vergeleken met de meeste “normale” massage guns. De werking is hetzelfde. Je merkt wel dat je hem door het formaat veel makkelijker kan opbergen en dat hij lichter is dan de grotere massage guns. De mini massage gun wordt geleverd in een compacte en stevige opbergtas met daarin een instructiegids en twee verschillende opzetstukken. De massagegun zelf is volledig gemaakt van titanium, erg stevig en duurzaam materiaal. Je neemt de Addsfit massage gun makkelijk mee wanneer je op reis gaat of wanneer je voor een training of meteen na een training wilt masseren.

Onze ervaringen met de Addsfit massage gun

De massage gun heeft drie verschillende intensiteitsstanden. Normaal gesproken hebben grotere massage guns vaak meer dan drie intensiteitsstanden. Bij het eerste gebruik valt het meteen op hoe krachtig deze massage gun is. Zet hem dus voorzichtig op je spieren! Wil je een subtielere en zachtere massage? Dan kan je misschien beter even verder kijken naar een massage gun met meer intensiteitsopties. Het is fijn dat de massage gun een stuk lichter en handzamer is. Wanneer je een massage gun aan wilt schaffen dan zal je al snel zien dat de duurdere massage guns vaak een stuk stiller zijn in het gebruik. De kleine massage gun is ondanks de redelijk voordelige prijs óók enorm stil in het gebruik. Zo kan je ook masseren terwijl je jouw favoriete serie aan het kijken bent zonder dat je bang hoeft te zijn dat je iets mist of de tekst niet verstaat. Je kan de massage gun makkelijk bedienen met de knop aan de onderkant. Door deze knop 1,5 seconde ingedrukt te houden kan je het apparaat aan of uit zetten. Ook kan je door middel van een korte klik de intensiteit veranderen.

Overzicht van de specificaties

De Addsfit massage gun is verkrijgbaar in twee verschillende metallic kleuren, zilvergrijs en lichtroze. Deze massage gun weegt slechts 360 gram. Het materiaal dat gebruikt is om de massage gun en de twee verschillende opzetstukken te maken is titanium. Je kan de massage gun opladen met behulp van de bijgeleverde USB oplaadkabel. De intensiteitsniveaus hebben een slagkracht van 12,24 kg. In een tijdsbestek van 2 tot 2,5 uur is de 2500 mAh lithiumbatterij volledig opgeladen, daarna kan hij 6 uur lang mee.

Amazon

2021 Upgrade addsfit Mini-massagepistool Massage Gun, Handformaat, Massagelichaam, Percussie-Massage, Stil, 3 Snelheden, 2 Koppen, voor Thuis, Kantoor, Outdoor, Reizen, Training, Hardlopen, Fietsen

79,99
2 nieuw vanaf €79,99
Gratis verzending
Amazon.nl
Prijs gecheckt op 17 juli 2024 13:08

Kenmerken

  • 【Massagepistool voor onderweg】- Dit is het kleinste, het tot nu toe lichtste, handige massagepistool op de markt. Het is het perfecte fitnessapparaat voor thuistraining, yoga, fitnessstudio, hardlopen, enz. De ingebouwde batterij heeft strenge tests doorstaan en voldoet aan de veiligheidsnormen die in het vliegtuig mogen worden meegenomen, zodat je je lichaam ook tijdens je reis kunt ontspannen
  • 【Krachtig en stil】 – de ingebouwde krachtige borstelloze motor en het geluidsarme lager zorgen voor een uitstekende warmteafvoer en een extreem laag geluidsniveau (minder dan 40 dB), wat een uitstekende massaprestatie bij dagelijks gebruik weerspiegelt. Nadat het mini-massagepistool 10 minuten lang heeft gewerkt, werkt het beschermingsprogramma automatisch en stopt de machine om oververhitting van het product te voorkomen.
  • 【Veel toepassingsgebieden】 Ontworpen met een hefdiepte van 6 mm, een 3-versnellingsniveau en met een slagkracht van maximaal 27 pond kan het kleine massagepistool worden gebruikt door mensen van verschillende leeftijden en verschillende sterktes.
  • 【Uitstekende handgreep】 – handpalmgrootte en een ergonomisch design, maakt het kleine handmassage-pistool uiterst comfortabel in de hand en gemakkelijk te bedienen.
  • 【Perfecte reisgenoot】- Het massagepistool wordt geleverd in een compacte en stijlvolle draagtas die het tot de perfecte reisgenoot en cadeau voor iedereen maakt.
Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: